TELEKOM
Stiri

TELEKOM se lanseaza oficial pe piata din Romania

TELEKOM

Incepand de maine, 13 septembrie 2014, unul din doi romani care folosesc in prezent servicii Romtelecom sau COSMOTE Romania vor deveni utilizatori ai Telekom Romania si cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom.

Ca urmare a unui proces foarte rapid de adoptie a noului brand, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania, folosind sloganul “EXPERIENTE IMPREUNA”.

Produse si servicii complet integrate, create pentru a livra experiente de calitate pentru clienti, vor fi oferite sub brand-ul „T”. Telekom Romania adopta intocmai valorile brandului Telekom: Inovatie, Simplitate si Competenta, prin utilizarea intregului portofoliu existent de tehnologii.

Momentul “Telekom” a fost construit in baza unei strategii solide, cu scopul de a deveni furnizorul numarul 1 pentru servicii telecom si divertisment pe piata locala. Ca rezultat, Romania contribuie semnificativ la performanta Grupului Deutsche Telekom in Europa.

“Ne dorim sa devenim prima alegere ca brand de telecomunicatii din Romania care te conecteaza la tehnologie, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Intrucat detine capabilitati si puncte forte unice, Telekom devine o optiune integrata fix-mobila pe piata romaneasca, pentru milioanele de experiente ce merita impartasite”, a declarat domnul Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Doamna Claudia Nemat, Membru in Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie, a declarat “Adaugarea Romaniei pe harta Magenta este un pas firesc in extinderea amprentei Deutsche Telekom in Europa. Este in linie cu strategia noastra de a oferi cea mai buna experienta pentru clienti, prin leadership in tehnologie. Ca furnizor de top in Europa, vom aduce experienta si abilitatile noastre pe piata romaneasca. Suntem puternic implicati in sustinerea Telekom Romania si vom contribui semnificativ la societatea romaneasca”.

Experienta Telekom Romania pentru clienti

Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop si cu unul comercial inovator. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications S.A. se vor bucura de divertisment si comunicare de 4 ori nelimitat: pentru broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Mai mult, toate pachetele Telekom Romania Communications S.A. vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.

Noua experienta oferita de Telekom TV va include 3 beneficii unice pentru divertisment nelimitat: 1. multi-screen pentru fiecare, indiferent de dispozitivul utilizat; 2. continut exclusiv pentru sute de ore de divertisment; 3. o experienta TV personalizata, intrucat Telekom TV ofera clientilor control complet asupra a ceea ce vor sa vada si asupra momentului cand vor sa urmareasca programul favorit. Lista completa a beneficiilor Telekom TV va fi disponibila in viitorul apropiat.

Pentru comunitatea de afaceri din Romania, conceptul One Stop Shop al Telekom aduce o experienta unica, adaptata pentru orice companie, si un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variata gama de echipamente IT&C. Brand-ul Telekom intra pe piata ca un furnizor de incredere pentru servicii integrate destinate clientilor companii. Scopul este de a asigura cea mai buna experienta prin produse inovatoare si servicii usor de accesat, la cele mai inalte standarde de calitate sustinute de cele mai bune acorduri de garantare a serviciilor (SLA) de pe piata.

Clientii se pot bucura de noua experienta de brand si de ofertele comerciale Telekom prin intermediul magazinelor integrate fixe si mobile, al unui call-center unic, a unui nou website – www.telekom.ro – sau prin intermediul conturilor unice de social media active incepand de sambata, 13 septembrie.

Romanii sunt invitati sa participe la momentul lansarii brand-ului Telekom Romania prin evenimente interactive, ce vor avea loc sambata, 13 septembrie in Bucuresti, Cluj si Iasi. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.fanmagenta.ro. Pentru a sarbatori momentul in care Romania aprinde Magenta, simultan, va avea loc un eveniment special la Berlin.