Galaxy Note 4 and Galaxy Note Edge
Telefoane Mobile

Samsung a lansat Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge cu ecran curbat

Galaxy Note 4 and Galaxy Note Edge

Samsung a lansat la IFA Berlin 2014 in cadrul evenimentului Samsung Unpacked Episode 2, Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge, urmatoarea generatie de phablet-uri din gama Galaxy Note.Galaxy Note 4 pastreaza aceiasi dimensiune de 5.7 inch a ecranului de la Galaxy Note 3 dar vine cu un ecran Super AMOLED cu rezolutie QHD si o densitate a pixelilor de 515ppi, o camera de 16 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, si un procesor mult mai rapid.

In functie de tara Galaxy Note 4 va veni fie cu un procesor quad-core de 2.7GHz fie cu un procesor octa-core 1.9 GHz (1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad-Core). Ambele versiuni vor veni cu 3GB de memorie RAM. Spatiul de stocare este 32GB si poate fi extins prin slotul microSD. Ca optiuni de conectivitate Galaxy Note 4 vine cu Wi-Fi 802.11 / b / g / n / ac, GPS / Glonass, NFC, Bluetooth v 4, IR LED, USB 2.0, si MHL 3.0.

Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 este echipat cu o camera principala de 16 MP, cu un stabilizator de imagine Smart Optic, care echilibreaza miscarile camerei si extinde automat timpul de expunere atunci cand se afla in medii intunecate. Camera frontala de 3,7 MP, cu f1,9 le ofera un unghi standard de fotografiere de 90 de grade si un unghi wide de pana la 120 de grade, pentru fotografii de grup, alaturi de prieteni.

Una dintre noile caracteristici ale lui Samsung Galaxy Note 4 este Fast Charging – care permite incarcarea bateriei de la 0% la 50% in aproximativ 30 de minute. Galaxy Note 4 este dotat, de asemenea, cu un scanner de amprenta imbunatatit, pentru a asigura datele personale si, in ceea ce priveste dispozitivele mobile, cu primul senzor UV din lume.

Galaxy Note 4 este echipat cu mai multe microfoane si cu un difuzor imbunatatit, pentru a reduce zgomotul de fond atunci cand te afli intr-un mediu zgomotos. Voice Recorder-ul permite recunoasterea a opt voci diferite si posibilitatea de playback selectiv, ceea ce le permite utilizatorilor sa izoleze si sa asculte anumite voci dintr-o conversatie intre mai multe persoane.

Galaxy Note Edge

Galaxy Note Edge are aceleasi specificatii tehnice ca si Galaxy Note 4 singura diferenta fiind ecranul curbat ce ofera acces rapid la aplicatiile utilizate frecvent, la alerte. De asemenea, poti primi informatii direct pe ecranul Edge, in timp ce vizionezi videoclipuri, fara a intrerupe vizionarea.

Galaxy Note 4 va fi disponibil in culorile: Charcoal Black, Frosh White, Bronze Gold si Blossom Pink pe pietele globale incepand cu luna octombrie, iar Galaxy Note Edge va fi disponibil in culorile Charcoal Black si Frost White pe pietele selectate prin canalele de retail Samsung, e-commerce si operatori pana la finalul anului.