GearS_Swarovski
Telefoane Mobile

Noul Samsung Gear S completeaza colectia Swarovski for Samsung

GearS_Swarovski

Samsung Gear S e cea mai noua lansare anuntata de Samsung si Swarovski. Samsung Gear S completeaza colectia “Swarovski for Samsung” cu o bratara cu design elegant, decorata cu cristale Swarovski.

Bratara eleganta Gear S ofera stralucire si eleganta dispozitivelor Samsung Gear S, cele mai moderne dispozitive smart de comunicare. Cristalele folosite pentru Samsung Gear S sunt  noile Crystal Fine Mesh ce au fost lansate chiar luna aceasta. in timpul procesului de creare a bratarii, cristalele sunt integrate direct in materialul metalic al bratarii, rezultatul fiind un produs unic Swarovski. Produsele Crystal Fine Mesh dezvoltate de Swarovski sunt folosite si de alte marci de top din industria modei. Acest accesoriu unic le ofera utilizatorilor Samsung Gear S posibilitatea de a-si exprima stilul personal chiar si prin dispozitivele lor smart.

„Unul dintre atuurile importante ale dispozitivelor smart de comunicare este posibilitatea de personalizare a acestora, astfel incât utilizatorii sa isi poata exprima cât mai bine preferintele si stilul personal”, a declarat Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing, IT & Mobile Division la Samsung.

„Samsung si Swarovski impart aceeasi dorinta si determinare de a aduce pe piata consumatorilor produsele dorite la calitate superioara,” a declarat Christoph Kargruber, Executive Vice President Global Marketing, Swarovski Professional. Iata ca aceasta colaborarea dintre cele doua branduri a dus la imbinarea unica a maiestriei Swarovski cu expertiza tehnologica Samsung.

Voua va place noua bratara Samsung Gear S?