Filme

Cum sa evadezi de pe pamant / Escape from Planet Earth

Escape From Planet Earth Vedeta zilei printre extraterestrii albastri? Scorch Supernova (Brendan Fraser)! Pe planeta Baab, emotiile vietii sunt traite la cote maxime alaturi de acest aventurier galactic, un maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, dar si un carismatic petrecaret. Pentru Scorch motto-ul vietii este: „Actiune, nu vorbe!”

Desigur, pentru superactivul erou relatia cu fratele său tocilar, Gary (Rob Corddry), naste scantei. Desi cei doi fac echipa in cadrul agentiei spatiale BASA, pentru misiuni galactice, creierul actiunilor – Gary pare tot timpul depasit de curajul nebun al lui Scorch in reusita misiunilor de salvare. Relatia dintre cei doi este pusa la grea incercare o data cu trimiterea lui Scorch intr-o misiune extrem de periculoasa pe planeta Pamant – o lume primitiva, care trebuie invatata sa se bucure de libertatea vietii!

Iar cand sefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), isi arata latura negativa, cupida, lucrurile iau o intorsatura cu adevarat primejdioasa pentru viata eroului nostru si a intregii planete Baab. Soarta acestora pare acum sa se afle in mainile slabutului Gary, lăsat singur să-și salveze fratele, dar și planeta, și pe soția lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum și pe fiul lor, Kip, pustiul dornic de aventuri noi.