Gear Live
Accesorii Telefoane Mobile

Samsung lanseaza Gear Live un smartwatch cu Android Wear

Gear Live

In urma colaborarii stranse cu Google, Samsung a lansat un nou smartwatch numit Samsung Gear Live ce vine cu sistemul de operare Android Wear.

Samsung Gear Live are acelasi design ca Gear 2 si foloseste acelasi ecran Super AMOLED de 1.63 inch ce ofera rezistenta la praf, la apa si are senzorului de puls, dar ii lipseste camera foto. Un lucru bun este ca Gear Live va functia cu orice telefon care ruleaza Android 4.3, nu doar cu telefoane Samsung. De asemenea Gear Live permite personalizarea ceasului si iesirea din stand-by a dispozitivului cu o simpla atingere a display-ului.

„Ceasurile cu Android Wear isi propun sa ajute oamenii sa aiba acces la informatii utile atunci cand au nevoie de ele, dintr-o simpla privire,” a spus Sundar Pichai, SVP, Android, Chrome & Apps. „Ne bucuram sa lucram indeaproape cu Samsung pentru lansarea Gear Live, un produs ce va imbogati piata de dispozitive purtabile smart.” In plus, ceasul te ajuta sa te mentii in forma cu ajutorul senzorului de puls, compabitil cu numeroase aplicatii de fitness.

Varietatea de aplicatii Android compatibile cu Gear Live le permite utilizatorilor sa primeasca notificari de la diverse aplicatii, precum retele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune intrebari cu privire la ora decolarii avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj.

Gear Live va fi disponibil pe culorile Negru si Wine Red, existand posibilitatea schimbarii curelelor. Incepand cu 25 iunie noul Samsung Gear Live va fi disponibil la comanda in Google Play Store (play.google.com/devices), iar ulterior si in magazinele Samsung.