Satellite Click 2 Pro P30W
Laptopuri,  Tablete

Toshiba lanseaza Satellite Click 2 Pro P30W un dispozitiv ultra-portabil 2-in-1

Satellite Click 2 Pro P30W

Toshiba lanseaza primul Ultrabook detasabil modelul Satellite Click 2 Pro P30W. Dispozitivul ultra-portabil 2-in-1 este proiectat pentru a se putea transforma din laptop in tableta.

Formatul inovator al lui Satellite Click-2 Pro P30W cuprinde un Ultrabook cu functii complete si o tableta usor de folosit, intr-un singur dispozitiv. Tastatura completa, retroiluminata, detasabila le ofera utilizatorilor posibilitatea de a pastra un nivel ridicat al productivitatii si al creativitatii, fara a fi nevoie sa foloseasca mai multe echipamente. Gratie mecanismului inteligent de atasare/detasare a ecranului, utilizatorii pot accesa cu usurinta continutul de care au nevoie, in formatul care le este cel mai la indemana.

Modelul P30W dispune de doua tipuri de tastatura, care acopera nevoi diferite. Tastatura standard ofera o autonomie a bateriei de pana la sase ore , perfecta pentru vizionarea filmelor sau pentru lucru indelungat atunci cand calatoresti. Versiunea imbunatatita de tastatura ofera o autonomie de pana la 9 ore1, pentru o zi intreaga de lucru, precum si o unitate HDD de 500 GB pentru stocarea fisierelor media de mari dimensiuni, dar si a tuturor documentelor importante.

Satellite Click 2 Pro P30W este un dispozitiv extrem de mobil creat pentru a putea fi folosit oricand si oriunde – grosimea este de 11 mm in modul tableta si de 20 mm in modul notebook. Subtire, usoara si foarte atractiva din punct de vedere estetic, carcasa Satin Gold din aluminiu ofera un aer de eleganta, dar, in acelasi timp, de profesionalism.

Difuzoarele integrate in tableta beneficiaza de tehnologie DTS Sound perfectionata de Harman/Kardon si asigura un sunet exceptional, fara a fi nevoie de conectarea altor difuzoare externe. Ecranul IPS, Full HD (1920 x 1080), ofera culori vibrante si detalii clare, in timp ce senzorul Ambient Light regleaza automat luminozitatea acestuia in functie de conditiile de iluminare exterioara.

Clickpad-ul de mari dimensiuni este perfect pentru sistemul de operare Windows 8.1, ofera suport complet pentru gesturi si poate inlocui, fara nicio problema, mouse-ul traditional, astfel incat utilizatorii de PC sa se simta extrem de confortabil atunci cand lucreaza. Satellite Click 2 Pro P30W ofera suport tactil in 10 puncte. Astfel, este extrem usor pentru oricine sa se joace sau sa navigheze pe internet.

Gratie procesoarelor Intel Dual Core i5 din a patra generatie, special create pentru Ultrabook-uri, si a placii grafice integrate, Intel HD 4400, Satellite Click 2 Pro P30W garanteaza performante deosebite indiferent daca este folosit pentru divertisment, sau daca ruleaza mai multe aplicatii simultan. Unitatea SSD de 256 GB, integrata in tableta, ofera un spatiu de stocare suficient de mare pentru cele mai importante documente, dar si pentru diverse fisiere multimedia, asigurand timpi de acces foarte buni si o pornire rapida.

Modelul Satellite Click 2 Pro P30W permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu toti prietenii si colegii prin intermediul camerei web HD frontale si a microfonului cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal. Camera posterioara de 5 megapixeli include functie de autofocus, care permite focalizarea si controlul expunerii fotografiilor prin simpla atingere a ecranului.

Satellite Click 2 Pro P30W vine cu o serie intreaga de optiuni de conectare pentru a satisface toate cerintele, indiferent de modul in care este folosit dispozitivul, fiind echipat cu numeroase port-uri si slot-uri, atat pe tableta, cat si pe tastatura. Tableta este dotata cu un port de iesire micro-HDMI, pentru conectarea la un ecran extern sau televizor ce suporta rezolutie Ultra HD in vederea afisarii de continut 4k. In plus, tot pe zonele laterale ale tabletei, sunt disponibile un port USB 2.0 de dimensiuni standard, precum si un slot pentru card micro SD/SDHC/SDXC. Mai mult decat atat, pe marginile tastaturii vei gasi un port de iesire HDMI de dimensiuni standard, doua port-uri USB 3.0 si un slot pentru carduri SD. Functiile Intel WiDiTM si wireless display sunt menite sa faciliteze distribuirea continutului media, fara a fi nevoie de cabluri suplimentare. Satellite Click 2 Pro P30W este compatibil cu cel mai recent standard Wi-Fi ‘802.11ac’ pentru conexiuni la internet cu viteza superioara si integreaza, de asemenea, tehnologie Bluetooth 4.0.

Modelul Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu trimestrul al treilea, 2014.

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W:

• Ecran: 33,8 cm (13,3”) Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, IPS, tactil, capacitiv cu suport in 10 puncte
• Procesoare: Intel Dual Core Core i5 pentru Ultrabook din a patra generatie, cu Intel Turbo Boost Technology 2.0
• Placa grafica: Intel HD graphics 4400
• SSD/HDD: pana la 256 GB SSD mSATA integrat in tableta, plus HDD suplimentar cu o grosime de 7 mm si capacitate de 500 GB, integrat in tastatura
• Memorie: pana la 8GB DDR3L, 1.600 MHz
• Conectivitate tableta: 1x Micro HDMI cu suport Ultra HD, 1 x USB 2.0 de dimensiuni standard, slot micro SD/SDHC/SDXC, port Microfon/Casti Combo
• Conectivitate tastatura: 1x HDMI cu suport Ultra HD, 2 x USB 3.0 de dimensiuni standard cu 1 x Sleep-and-Charge, slot SD/SDHC/SDXC, port Microfon/Casti Combo
• Comunicatii: Intel Dual Band Wireless-AC 7260, Bluetooth 4.0, Intel WiDi, wireless display, camera web frontala HD cu microfon Stereo, camera posterioara de 5 MP cu autofocus si Ambient Light Sensor
• Audio: difuzoare cu tehnologie DTS Sound perfectionata de Harman/Kardon, Sleep & Music
• Sistem de operare: Windows 8.1 Update 64 bit
• Autonomie: Pana la 9 ore1 cu versiunea imbunatatita de tastatura (include acumulator suplimentar si HDD)
• Culoare: Satin Gold, finisaj cu linii subtiri
• Dimensiuni:
• Tableta: 331 x 215 x 11 mm;
• Sistem: 331 x 249 x 20 mm (23 mm cu versiunea imbunatatita de tastatura)
• Greutate:
• Tableta: 1,05 kg
• Total sistem: 2,05 kg/2,32 kg cu versiunea imbunatatita de tastatura