Philips LS 6500
Televizoare

Noua serie serie Philips 6000 UHD din 2016 va fi compatibila HDR

Philips LS 6500

TP Vision partener licentiat al Philips pentru productia de televizoare anunta ca intreaga serie 6000 Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibila HDR. Compania a reusit de asemenea sa introduca noua functie, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor sa se bucure de tot continutul la un nivel de calitate si performanta HDR.

Captivanta tehnologie Ambilight creata de Philips apare acum in toata seria 6000 UHD cu exceptia modelului 6101. Cea mai recenta si imbunatatita versiune a platformei Android TV (a treia generatie) vine cu un continut nou pentru serviciile de gaming si streaming video, in timp ce performanta super rapida este garantata de procesorul quad core care acum este disponibil de la seria 6400 in sus.

De asemenea, functiile seriei 6500 imbunatatesc experienta captivanta oferita de multitudinea de aplicatii Android TV, de la aplicatiile video playback, jocuri electronice (fara consola), Google Cast sau a celor meteorologice direct in caminul oricarui utilizator. Modelele Philips din seria 6501 vor primi caracteristici premium – Sistemul de operare Android, iluminarea unica Ambilight, ecran 4K, design european de top si imagini HDR+

Televizoarele Philips 6500 sunt produsele de top din seria 6000 si se bucura de o imbunatatire semnificativa atat din punct de vedere al performantei, permitand un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index) cat si al designului. Puternicul motor Pixel Precise Ultra HD al modelelor TV 6500 produce imagini foarte clare, naturale si realiste din toate sursele. Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizeaza 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul si a oferi nuante profunde de negru si de un alb cat mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz si sistemul Perfect Natural Motion asigura ca toate imaginile in miscare vor fi afisate cu o claritate si finete excelente facand aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfecta pentru fanii filmelor si competitiilor sportive.

Seria Philips 6500 poate deveni cu usurinta centrul de divertisment de acasa multumita celei mai noi variante de Android TV, ce beneficiaza de puterea unui procesor quad core si a unei telecomande-tastatura pentru o mai usoara introducere a textelor cat si navigare. Modelul 6561 include atat tehnologia UHD cat si sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, in timp ce modelul 6501, cu aceleasi specificatii, detine numai doua surse de iluminare Ambilight.

Designul “Arc” uimitor, rama subtire si finisajul premium din metal usor garanteaza ca seria 6500 se va potrivi fara nici o problema in orice spatiu contemporan, toate acestea la un raport calitate pret foarte bun ce ofera servicii premium intalnite pana acum doar la modelele de top.

Philips LS 6500 - 2

Philips 6401 – rezolutie Ultra HD cu HDR+, Ambilight si Android TV

Televizoarele Philips 6401 UHD ofera tehnologie Philips moderna la un pret mediu. Televizoarele cu rezolutie UHD sunt compatibile HDR+ si produc imagini frumoase si realiste, cu un contrast bogat datorita integrarii motorului de procesare Pixel Plus Ultra HD in combinatie cu sistemul Micro Dimming Pro. Acestea asigura o finete si claritate chiar si celor mai exigente imagini si secvente.

Seria Philips 6401 devine modelul introductiv pentru sistemul Ambilight in categoria anului 2016 si include versiunea cu doua fete pentru a crea o experienta si mai captivanta alaturi de un impuls de contrast amplificat. De asemenea, Android Smart TV ofera o gama variata de jocuri si aplicatii in timp ce puterea procesorului quad core permite o experienta de navigare si gameplay rapida. Designul modern, ce beneficiaza de un metal de culoare inchisa, si stativul “Pinch” subtire completeaza in intregime acest televizor atractiv.

Philips 6101 – UHD, HDR+ imagine pentru orice

Philips 6101 este seria pentru cei cu un buget redus dar care isi doresc o experienta UHD de calitate. Integrarea sistemului Pixel Plus Ultra HD creeaza imagini vii UHD, foarte clare, din orice sursa, chiar si din cele fara un nivel inalt de calitate al continutului. Sistemele Micro Dimming si direct LED backlight optimizeaza contrastul si luminozitatea, permitand seriei 6101 sa ofere compatibilitate HDR+, in timp ce sistemul Natural Motion asigura ca pana si cele mai rapide imagini si secvente vor ramane clare si omogene.De asemenea, televizorul 6101 include platforma Philips Smart TV ce ofera acces la o gama larga de servicii gratuite sau pe baza de abonament, filme, jocuri si altele.

Amplasata intr-o rama cu un design simplu, de culoare neagra, seria 6101 este perfecta pentru orice casa moderna.