Logitech Ultrathin Touch Mouse
Periferice

Logitech Ultrathin Touch Mouse este in Romania

Logitech Ultrathin Touch Mouse

Logitech aduce in Romania – Ultrathin Touch Mouse, primul mouse-ul tactil ultra-portabil.

Cu un design modern, subtire si o ergonomie sporita, Logitech Ultrathin Touch Mouse se adapteaza din toate punctele de vedere computerelor MacBook si Ultrabook.

Datorita design-ului subtire si usor, Logitech Ultrathin Touch Mouse incape in orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar in buzunar. Suprafata sa tactila are un finisaj extrem de neted datorita invelisului ce simplifica navigarea prin Windows si ofera acces rapid la toate functiile navigarii Multi-Touch in OS X.

LogitechT630

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tableta in acelasi timp, fara a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simpla atingere de buton. Mouse-ul se poate incarca prin USB si e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o ora de utilizare (timp calculat pentru o utilizarea obisnuita).

LogitechT631

Disponibil in doua versiuni, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 (culoare neagra) si Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac (culoare alba) sunt disponibile in Romania la un pret recomandat de 359 Lei.