samsung galaxy s5
Stiri

Samsung a inceput promovarea pentru Galaxy S5 in forta, chiar la Premiile Oscar 2014

samsung galaxy s5

Samsung Galaxy S5 lansat saptamana trecuta la Mobile World Congress in Barcelona, ​​a fost din nou in lumina reflectoarelor in noaptea de duminica, noaptea mult asteptata a Premiilor Oscar 2014.

Samsung a cheltuit o suma estimata la 20 milioane dolari pentru reclamele cu Samsung Galaxy S5 si Samsung Gear 2 care au rulat în timpul pauzelor de la Gala Premiilor Oscar difuzate pe 2 martie 2014.

Iar de-a lungul timpului compania a profitat de cele mai faimoase premii din cinematografie pentru a-si face publicitate, numarandu-se printre primele 5 companii care si-au facut publicitate la Oscar in ultimii 5 ani, alaturi de Hyundai, JC Penney, Coca-Cola si American Express. Iar publicitatea in timpul premierii Oscar nu e deloc ieftina, 30 de secunde televizate la Oscarul din 2014 a costat 1,8 milioane de dolari conform AdvertisingAge.

Cel mai bun selfie de la Oscar 2014

In plus, Samsung se poate mandri si cu cel mai popular selfie al celebritatilor de la Hollywood. E vorba de selfie-ul lui Ellen DeGeneres, cel mai raspandit selfie din istoria moderna, care a fost facut tocmai cu un Samsung Galaxy Note 3 si a inregistrat pana acum peste 2 milioane de distribuiri.

Selffie Oscar 2014 asa a iesit

E clar ca Samsung a apelat la o promovare creativa si pe langa reclame, nici acel selfie nu a fost spontan, asa cum ai fi crezut, este vorba doar de o miscare de marketing isteata. Cu toate astea ne-a distrat buna dispozitie a vedetelor precum: Bradley Cooper, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong’o, Kevin Spacey, Channing Tatum si Jared Leto.