Stiri

Alexandru Munteanu a devenit International Business Development Director Allview

Alexandru MunteanuAllview anunta numirea lui Alexandru Munteanu la conducerea Diviziei External Markets Allview. Compania Visual Fan, sub care activeaza brandul Allview, este in acest moment prezenta pe pietele IT&C din 14 tari si are in plan consolidarea pozitiei, alaturi de identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare, atat pe pietele externe in care activeaza in prezent, cat si in regiuni noi.

„Continuam strategia de extindere a brandului Allview in afara Romaniei si ne bucuram sa avem in echipa pe unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria telecom. Avem astfel o noua provocare, de a adapta si aplica formula de succes din plan local in noi regiuni, dar si de a dezvolta produse si servicii personalizate pentru acestea.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Visual Fan.

Alexandru Munteanu are o experienta de 16 ani in industria de profil si peste 10 ani in management, in cadrul unor companii precum Germanos Telecom Romania, Cosmote Romania sau Samsung Electronics Romania.

„Sunt onorat sa ma alatur unei echipe de profesionisti cu experienta vasta pe piata de profil din Romania, pentru a consolida si dezvolta pozitia detinuta de Allview in prezent pe pietele externe, dar si pentru extinderea in noi regiuni. Am incredere ca vom oferi tot mai multor consumatori din Europa experiente si produse de calitate, adaptate specificului si cerintelor fiecarei regiuni.”, a declarat Alexandru Munteanu, International Business Development Director Allview.