Telefoane Mobile

Leagoo Lead 7 un monstru de smartphone

image

Asiaticii au luat avant in construirea de smartphone-uri interesante de ceva timp incoace si iata ca o firma necunoscuta ne aduce un smartphone ieftin, rapid si cu o autonomie foarte mare.

Leagoo Lead 7 este un monstru din punct de vedere al autonomiei pentru ca incorporeaza intr-un spatiu foarte mic o baterie imensa de 4500mAh. In rest smartphone-ul cuprinde un LCD IPS JDI de 5″ si rezolutie HD 1280×720 cu 294ppi, 1GB RAM, 8GB memorie interna de stocare, slot microSD pentru expansiune memorie interna si un CPU quad-core 1.3GHz MediaTek MT6582. Camera de 13MP din spatele telefonului si 8MP pentru cea frontala este un plus foarte bine venit pentru un smartphone ce costa doar 130$. Leagoo insa nu s-au oprit aici si au facut device-ul si foarte subtire de numai 8.9mm grosime si doar 160g in greutate. Piesa de rezistenta este insa bateria incorporata de 4500mAh ce promite o autonomie de 450 ore si incarcare foarte rapida de pana la 80% din capacitatea ei totala in doar 1 ora.

Piata din Malaezia nu doar isi face prezenta si pe cea europeana dar incearca sa ridice stacheta in ceea ce priveste linia ce defineste un smartphone best buy, si asta nu poate decat sa ne bucure.

image

image