Viper S
Telefoane Mobile

Viper S este noul varf de gama dual-sim lansat la Mobile World Congress

Viper S

Allview a lansat astazi smartphone-ul Viper la Mobile World Congress Barcelona 2014, noul varf de gama cu dual-sim.

Viper S ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean si dispune de un display IPS HD OGS de 5 inch, un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1,4 GHz, 2GB de RAM, GPU Adreno 305, memoria interna de 16 GB este extensibila pana la 48 GB prin card MicroSD. Pe pe partea de conectivitate Viper S este echipat cu 3G HSPA+, NFC, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0.

Noul smartphone Viper S mai este echipat cu doua camere Omnivision: una principala de 13MP si una secundara de 5MP utila pentru apeluri video si autoportrete.

„Suntem bucurosi sa fim prezenti pentru al treilea an consecutiv la cel mai important targ de IT&C din Europa. Cu o saptamana in urma am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astazi este randul gamei Dual SIM sa primeasca un varf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultima ora si adaptat necesitatilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Amplificatorul audio Yamaha, sistemul DTS, difuzoarele stereo si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Viper S va putea fi achizitionat din magazinele partenere incepand din luna aprilie, la pretul de 1.299 lei.