LG stand la MWC 2014
Telefoane Mobile

Tot la MWC 2014 LG lanseaza LG G Pro 2, LG G2 Mini si Seria LG LIII

LG stand la MWC 2014LGE_MWC2014_OVERVIEW_06

MWC 2014 este o ocazie perfecta si pentru LG Electronics sa lanseze noile telefoane LG premium si entry-level: G G Pro 2, LG G2 Mini si Seria LG LIII. Alaturi de lansarile LG G Pro 2 si LG G2 Mini, LG va lansa si seria LG LIII pentru a atinge un segment diferit de noi utilizatori de smartphone-uri, dar atrage atentia si asupra noilor caracteristici UX premium.

LG G Pro 2 este succesorul lui LG G Pro, castigatorul premiului de anul trecut pentru cel mai bun smartphone in cadrul MWC 2013. LG G Pro 2 este mai mult decat un succesor demn al originalului G Pro. Cu un ecran indraznet de 5.9-inci Full HD IPS, alaturi de cele mai recente sisteme de operare Android 4.4 KitKat si o serie din cele mai bune tehnologii ale clasei, LG G Pro 2 ofera o experienta de vizionare captivanta. LG G Pro 2 e si primul smartphone LG ce incorporeaza o camera imbunatatita de 13MP cu o tehnologie de imagine Optical Stabilizator Plus (OIS +). Pasionatii de fotografie vor aprecia functiile de imagine si de editare video avansate ale lui G Pro 2.

LG G2 Mini e un smartphone puternic si compact. LG G2 Mini e primul smartphone “compact” ce ofera o mare parte din aceeasi experienta de utilizator a originalului LG G2, cu caracteristici UX premium, cum ar fi Knock Code si Guest Mode. LG G2 mini este conceput pentru o noua generatie de utilizatori de smartphone-uri cu ecran de 4.7-inci IPS, o baterie de 2440 mAh si un procesor quad-core, care nu sacrifica viteza pentru dimensiune. Cel mai nou dispozitiv LG din seria G ofera echilibrul perfect intre designul modern si o interfata de utilizare practica intr-un pachet compact, fara a compromite performanta.

LG MWC 2014

Seria LG LIII imbina 3G cu stilul. Noua serie L SeriesIII este de asteptat sa continue succesul seriilor anterioare L Series de la LG, in special pe pietele emergente cu o crestere rapida. Seriile LG L40, L70 si L90 ofera acelasi design elegant, finisaje delicate, culori metalice si rame inguste. Seriile L SeriesIII aduc, de asemenea, cel mai recent sistem de operare Android KitKat si caracteristicile UX premium pentru a oferi cea mai buna experienta pe care o poate ofei segmentul 3G. Noile serii L SeriesIII au un rol cheie in cadrul strategiei LG de a atinge un segment diferit de noi utilizatori de smartphone-uri.

Dupa succesul lansarilor din 2013 – G2, Nexus 5 si G Flex – , LG isi continua si in acest an strategia de lansari de noi produse pentru o revenire in forta pe piata de mobile. Prin doua noi smartphone-uri din seria G – LG G Pro 2 si LG G2 Mini – alaturi de cea de-a treia generatie L Series III LG va atrage atentia si asupra noilor caracteristici impresionante UX premium, cum ar fi Knock Code, care vor continua sa fie o prioritate pentru a diferentia mai clar smartphone-urile LG fata de modelele concurente.

Anuntata pentru prima data pentru LG G Pro 2, functia Knock Code iti permite sa pornesti si sa deblochezi smartphone-urile cu atingeri simple pe ecran. In 2014, Knock Code va fi o functie incorporata pe o gama larga de smartphone-uri LG la nivel mondial, ca parte a strategiei LG de a oferi o experienta consistenta si unica.

Knock Code promite securitate si confort in acelasi timp. Pornind de la date recente de cercetare care arata ca utilizatorii isi deblocheaza smartphone-urile mai mult de 100 de ori pe zi, LG a folosit acest aspect drept o oportunitate pentru a aduce mai multa valoare de utilizare. Astfel, Knock Code, care a evoluat de la functia de KnockON introdusa pentru prima data prin LG G2, permite utilizatorilor sa isi deschida, cat si sa isi deblocheze smartphone-ul LG printr-un singur pas simplu, trasarea unui model personalizat pe ecranul telefonului. Knock Code ofera o mai mare securitate cand modelul este introdus pe un ecran negru, folosind de la doua la opt atingeri, permitand mai mult de 80.000 de combinatii posibile. Mai mult, Knock Code poate fi introdus in orice parte a ecranului, fiidn accesibil cu o singura mana, fara efort si confortabil. O serie de smartphone-uri LG lansate anterior vor primi, de asemenea, actualizari pentru Knock Code.