Samsung UD590
Monitoare,  Periferice

Ultimele inovatii tehnice doteaza cele mai noi monitoare Samsung

Samsung UD590

La Forumul European Samsung au fost prezentate cele mai noi monitoare Samsung rezultate in urma celor mai recente inovatii tehnice, gama de monitoare noi va include modele precum: Samsung UD590, Samsung SD590, Samsung SD390 si Samsung SD391.

Monitorul Samsung UD590 este 4K Ultra High Definition (UHD) si capabil sa redea imaginile intr-un mod cat mai real si ofera utilizatorilor un spatiu de lucru extins. Cu o diagonala de 28 inci, de patru ori rezolutia Full HD (FHD), ofera un timp de raspuns de 1ms. Experienta de vizionare este de neegalat, calitatea culorii fiind net superioara, datorita capacitatii acestuia de a afisa un miliard de culori, ceea ce inseamna de 64 de ori mai multe culori decat un monitor standard.

Samsung UD590
In materie de tehnologii,Samsung UD590 dispune de Samsung Picture in Picture (PIP) 2.0, Picture by Picture (PBP), tehnologie care permite conectarea a doua PC-uri diferite la un singur monitor. Gratie conectorului HDMI v1.4, UD590 poate afisa continutul UHD folosind ca sursa console de jocuri, precum: Xbox One sau PlayStation 4.

Monitorul Samsung SD590 dispune de un design modern, minimalist de 23, 6 inci si 27 inci, cu o margine ingusta si subtire. Gratie unui unghi larg de vizualizare acest model permite utilizatorilor sa experimenteze culori cat mai naturale si cu o rata de contrast ridicata de pana la 178 de grade. Datorita tehnologiei Upscale Magic, utilizatorii beneficiaza de o calitate mai buna a imaginii chiar si atunci cand se ruleaza un continut cu o rezolutie scazuta.

Modelele Samsung SD390 (negru) si SD391 (alb) pe langa un design modern si elegant (23,6 inci si 27 inci) beneficiaza si de Touch of Color (ToC), un element albastru pur, raspandit pe intreaga margine a monitorului. De asemenea, monitoarele Samsung SD390 si Samsung SD391 ofera un unghi larg de vizualizare, tehnologie Magic Upscale si FHD, o optiune de mod de joc, un conector D-sub si intrare HDMI.