ax4 nano
Tablete

Allview lanseaza tableta AX4 Nano cu functia de apelare

ax4 nano

Allview a lansat astazi tableta AX4 Nano de 7 inch cu sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. Noua tableta AX4 Nano are un procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, 512 MB DDR3, GPU Mali-400 MP si 4 GB spatiu de stocare intern extensibil prin microSD pana la 32 GB.

Camera principala este de 3MP cu functie de inregistrare video cat si cu functie de capturare vocala, camera se declanseaza automat cand spui “Cheese”, de asemenea AX4 Nano dispune si de o camera frontala de 1MP pentru apeluri video. Tableta ofera conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO si Bluetooth.

Fiind compatibila cu tehnologia Miracast tableta AX4 Nano poate reda atat continutul video cat si cel audio pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

„AX4 Nano imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active si dinamice. Noul device ofera o interfata prietenoasa, o experienta de utilizare placuta si o serie de functii utile”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms.

AX4 Nano este disponibila in doua variante de culoare, alb si negru, si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 409 lei.