galaxy note pro
Tablete

GALAXY Note Pro si Galaxy Tab PRO prezinta ecranul de 12.2-inch WQXGA

galaxy note pro

Samsung a dezvaluit astazi la CES 2014 tableta Samsung Galaxy Note Pro de 12.2 inch si linia de tablete Galaxy Tab Pro de 12.2 inch, 10.1 inch si 8.4 inch.

Noile tablete de la Samsung vin cu un design elegant, subtire, premium si extrem de portabil. Samsung GALAXY Note Pro si Galaxy Tab PRO prezinta in premiera mondiala display-ul de 12.2-inch WQXGA Widescreen (16:10), cu o rezolutie de peste 4 milioane de pixeli (2.560×1.600),potrivita pentru orice tip de continut. Cu o zona de vizualizare mai mare, ecranul iti permite o redare video uimitoare Full HD.

Galaxy Note PRO si modelele Galaxy Tab PRO sunt alimentate de un procesor Exynos 5 Octa pentru versiunile Wi-Fi si 3G, iar modele cu LTE sunt doate cu procesorul Snapdragon 800 de 2.3GHz .

Galaxy Note PRO

Toate cele patru tablete ruleaza Android 4.4 KitKat si sunt primele dispozitive Samsung care ruleaza nativ sistemul de operare. Tabletele sunt dotate cu o noua interfata Samsung TouchWiz numita Magazine UX.

Noua interfata MagazineUX iti permite sa organizezi continutul preferat intr-un dashbord usor de utilizat, cu feed automat sau actualizari de stiri, si sa accesezi rapid aplicatiile utilizate cel mai frecvent.

Diferenta dintre Galaxy Tab Pro de 12.2 inch si Galaxy Note Pro de 12.2 inch o reprezinta S pen-ulul. Samsung S Pen ofera acum o experienta mult mai receptiva, productiva si eficienta in folosirea tabletei, cu acces la functii cum ar fi Action Memo, Scrapbook, Screen Writesi S Finder.

Alte noutati cu care vin tabletele Samsung GALAXY Note Pro si Galaxy Tab PRO (12.2 inci) in 2014 sunt:

Cu Quad View, poti imparti ecranul in patru ferestre diferite si cu S Pen poti extrage si copia continut de la o fereastra la alta. Virtual Keyboard iti ofera suficient spatiu pentru a tasta confortabil si pentru a avea o experienta cat mai autentica.

Cu Pen Window, pe GALAXY Note Pro, prin simpla desenare a unei fereastre de orice dimensiune pe ecran, poti accesa instantaneu aplicatii precum YouTube sau calculatorul.

Cu Remote PC poti accesa si controla de la distanta, cu usurinta dispozitivele de acasa sau PC-ul de la birou direct prin intermediul GALAXY NotePro sau TabPRO.

Aplicatia Cisco WebEx Meetings e pre-instalata atat pe Samsung Galaxy  Note Pro cat si pe Samsung Galaxy Tab Pro si iti ofera cea mai buna solutie pentru conferinte web din industrie. Acum, pentru prima data pe tabletele Android, poti distribui orice pe ecranul lor
sau poti initia o intalnire WebEx cu persoane din lista de contacte. Samsunge-Meeting iti ofera posibilitatea de a distribui continut in timpul unei intalniri, fara a fi nevoie ca participantii sa acceseze un server central sau o retea.

In plus, Samsung GALAXY Note Pro si Galaxy Tab PRO (12.2 inch) vor beneficia de oferte de abonamente pre-platite, pe termen lung, cu o valoare de aproximativ 700 dolari, la cei mai populare servicii de stiri, social media si de stocare de tip cloud, cum ar fi:Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings,Dropbox, Easilydo Pro pentru Tablet, Evernote, Hancom Office pentru Android, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner’s A-Z si Sketchbook Pro (pachetul de continut poate varia in functie de regiune).

Galaxy Tab Pro

Ca optiuni de conectivitate Samsung GALAXY Note Pro si TabPRO va include: Wi-Fi, WiFi si 3G sau Wi-Fi si LTE, disponibil la 16/ 32/ 64GB + MicroSD (pana la 64GB).

Pe langa tabletele GALAXY Note Pro si Galaxy Tab PRO, Samsung s-a gandit si la accesoriile ideale pentru cele mai noi dispozitive: tastatura Book Cover Keyboard, diverse coperti Book Covers, USB LAN HUB, tastatura Universal BT si mouse-ul S Action (accesoriile pot varia in functie de modelul produsului).

Tabletele Samsung GALAXY NotePro si TabPRO vor fi disponibile la nivel mondial, incepand cu primul trimestru din 2014