Nvidia Shield Tablet
Tablete

Tableta NVIDIA SHIELD cea mai avansata tableta de gaming

Nvidia Shield Tablet

NVIDIA lanseaza cele mai noi produse din familia NVIDIA SHIELD : tableta SHIELD, impreuna cu controller-ul wireless SHIELD.

Creata si construita de NVIDIA, SHIELD este cea mai avansata si performanta tableta disponibila, datorita caracteristicilor exceptionale de care dispune. Echipata cu cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile, NVIDIA Tegra K1, cu 192 de nuclee GPU, tableta dispune si de un pachet de software ce poate fi actualizat regulat.

SHIELD este singura tableta construita in mod special pentru gameri si este echipata cu display luminos, full HD, de 8 inci si boxe frontale proiectate pentru a reda un sunet puternic. Optional, tableta dispune de o husa ce protejeaza ecranul si poate fi folosita ca suport pentru a obtine cel mai bun unghi de vizionare.

Pentru a transforma tableta in cea mai avansata masinarie de gaming, NVIDIA a construit si un controller wireless care ofera precizia, latenta scazuta si ergonomia de care gamerii au nevoie. Optional, tableta dispune de un modul LTE, astfel incat utilizatorii sa se bucure de jocurile preferate oriune s-ar afla.

“Daca esti gamer si folosesti o tableta, atunci NVIDIA SHIELD a fost creata in mod special pentru tine”, a spus Jen-Hsun Huang, co-fondator si director executiv NVIDIA. “Tableta ofera o performanta exceptionala si include caracteristici adaptate pentru gaming, astfel incat si cel mai pasionat gamer sa se bucure de cea mai captivanta experienta, indiferent de locul in care se afla.”

Ca si primul produs al familiei SHIELD, noua tableta va fi portalul catre continutul captivant pe care gamerii si-l doresc, inclusiv catre jocurile compatibile cu platforma Android. In plus, tableta poate reda librariile de jocuri din PC, prin streaming wireless.

Performanta tabletei este asigurata de procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1, dezvoltat pe arhitectura NVIDIA Kepler disponibila pe cele mai avansate PC-uri de gaming.

Tableta SHIELD ofera in premiera:

• PC Streaming: Prima tableta care poate face streaming de jocuri de pe un PC (desktop sau laptop), folosind tehnologia NVIDIA GameStream™ compatibila cu seria de procesoare grafice NVIDIA GeForce® GTX.
• NVIDIA GRID™ Cloud Streaming: Prima tableta care poate face streaming de jocuri din cloud. Utilizatorii gasesc pe NVIDIA GRID cloud gaming beta, disponibila excluziv pentru utilizatorii SHIELD din Carolina de Nord, o librarie de jocuri PC pe care le pot salva in cloud.
• Twitch si NVIDIA ShadowPlay™: Prima tableta cu ShadowPlay, o functionalitate avansata de inregistrare, care permite utilizatorilor sa salveze si sa distribuie pe platforma Twitch cele mai importante momente ale jocului. In plus, tableta SHIELD este echipata cu o camera frontala de 5MP care ofera o imagine imbunatatita a gamerului in timpul sesiunii, aceasta putand fi suprapusa peste secventele difuzate pe Twitch catre prieteni sau catre adversarii din intreaga lume.
• Console Mode: Prima tableta care dispune de NVIDIA Console Mode, ce transpune gameplay-ul de pe tableta pe ecranul generos al televizorului. Utilizatorii isi pot conecta controller-ul wireless SHIELD pentru a se juca relaxati, asezati pe canapea,orice joc disponibil pe PC sau pe platforma Android, pentru a naviga pe Internet sau pentru a urmari filmele preferate la o rezolutie nativa 1080p HD.

Controller-ul wireless SHIELD este cel mai avansat dispozitiv de acest tip, permitandu-le utilizatorilor sa isi imbunatateasca performantele in jocuri. Pot fi conectate prin Wi-Fi direct pana la patru controllere wireless, pentru sesiuni de gaming cu prietenii. Este primul controller de precizie creat pentru streaming de jocuri de PC sau Android. Acesta dispune de o mufa jack pentru suport audio stereo sau pentru discutii in timpul jocului, are un touch pad, control al volumului si un motor revolutionar pentru comenzi si cautari vocale.

Cel mai bun stylus

Un stylus ofera o experienta de utilizare pe care tabletele cu interactiune tactila nu o pot reda, iar tehnologia NVIDIA DirectStylus 2 disponibila pe tableta SHIELD schimba standardele. De doua ori mai rapida decat modelul predecesor, tehnologia DirectStylus 2 permite design-ul 3D. Noua functie permite amestecul de pigment cu culoare in timp real, iluminand totodata paleta, pe masura ce utilizatorul ajusteaza sursa de lumina.
Artistii aspiranti pot folosi DirectStylus 2 pentru a marca fiecare tusa, pot lua notite cu ajutorul aplicatiilor disponibile, pot scrie de mana, sau pot folosi aplicatia NVIDIA Dabbler™ pentru culori hiper-realiste sau pictura 3D in ulei.

Sunet dinamic

Pentru ca jocurile, muzica sau inregistrarile sa fie redate cat mai clar si natural, tehnologia NVIDIA PureAudio™ ofera un sunet dinamic prin difuzoarele stereo frontale si bass-reflex pe doua canale.

Husa rezistenta a tabletei SHIELD ofera in acelasi timp un suport flexibil ce permite fixarea tabletei in pozitii multiple pentru o experienta de gaming mai placuta. Husa este un accesoriu optional.

Noua tableta are preinstalata aplicatia NVIDIA SHIELD Hub, centrul experientei de gaming oferita de SHIELD. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorul are acces printr-o singura atingere la o selectie ce include cele mai bine optimizate jocuri pentru platforma Android disponibila pe SHIELD, dar beneficiaza si de functia de lansare rapida a jocurilor si aplicatiilor instalate.

De asemenea, in pachet este inclus jocul Trine 2: Complete Story produs de studioul Frozenbite. Un mare succes pe platformele PlayStation, Xbox si Steam, jocul este acum optimizat pentru o experienta de joc extraordinara adaptata procesorului Tegra K1.

In plus, tableta SHIELD ofera acces complet la plaftorma Google Play, de unde utilizatorii pot descarca sute de aplicatii, inclusiv Netflix, Pandora si altele.

Tableta SHIELD, cu memorie de 16, respectiv 32 GB si slot pentru carduri MicroSD (de pana la 128GB) este disponibila in variantele Wi-Fi sau Wi-Fi si LTE, la preturi incepand cu 299$, iar husa de protectie poate fi achizitionata la pretul de 39$. Controller-ul wireless SHIELD este disponibil pe piata la pretul de 59$.

Atat tableta, cat si cele doua accesorii sunt disponibile pentru precomanda in Statele Unite, Canada si anumite tari europene. Precomenzile pentru rezidentii Statelor Unite pot fi realizate pe site-ul shield.nvidia.com, dar si la retailerii parteneri Amazon, Best Buy, Fry’s Electronics, GameStop, Micro Center, Newegg si Tiger Direct. In Canada, acestea pot fi precomandate de la Canada Computers, Memory Express, NCIX si ThinkGeek. Precomenzile in Europa pot fi realizate prin intermediul mai multor e-taileri de top.