Videoproiectoare

BenQ MH680 – proiectorul multifunctionalul FullHD de 3000 ANSI lumeni si proiectie 3D

BenQ MH680

BenQ a lansat in Romania proiectorul BenQ MH680, un model dedicat atat utilizatorilor casnici, cat si celor de business. Noul model BenQ MH680, echipat cu tehnologia SmartEco, are o durata de viata a lampii de 6.500 de ore si un cost total de exploatare redus.

BenQ MH680 este un proiector Full HD cu luminozitate de 3.000 Ansi Lumeni si un contrast nativ de 10.000:1, astfel incat ofera imagini detaliate, indiferent de intensitatea luminii ambientale. Tehnologia Smarteco, ce reduce cu pana la 70% consumul de energie electrica al lampii, fara sa compromita imaginile redate. Proiectorul trece automat in modul Eco Blank atunci cand nu detecteaza semnal pentru un interval de trei minute, consumand doar 30% din energia electrica necesara pentru functionarea lampii. Astfel, atunci cand intra in standby, BenQ MH680 are un consum de 0,5W, ajutand si la extinderea duratei de viata a lampii.

Functia USB Display ofera confortul plug and play al conexiunii prin USB, cu detectarea automata a rezolutiei pentru redarea celei mai bune imagini, dar si suport pentru obtinerea unui ecran multi-proiectie. Prezentarile stocate pe o unitate USB sunt mult mai usor de redat, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati unitatea flash USB in portul dedicat si puteti reda instantaneu fisiere .jpeg, .jpg, .bmp si documente Excel, Word si Power Point. Cu adaptorul wireless, va conectati fara cabluri la computer, smartphone sau tableta cu ajutorul functiei Wireless Display.

Cu proiectorul BenQ MH680, prezentarile si filmele redate in rezolutie Full HD impresioneaza datorita detaliilor de cinci ori mai bogate decat in cazul altor proiectoare. BenQ MH680 este HDTV compatibil, avand posibilitatea de a reda multe formate video – 480p, 576p, 720p, 1080i si 1080p – pentru proiectii Full HD facile, in cele mai noi formate video. MH680 are un sistem special de difuzoare interne puternice de 10W, care fac ca si in incaperile de marime medie sa nu mai fie nevoie de un sistem audio extern. In plus are o serie de functii performante : Wall Color Correction, Brilliant color, Direct Power On, Quick Auto Search, Teaching Template, Variable Audio Out, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Quick Cooling, Presentation Timer, Auto Power Off, Freeze / Blank, etc.

Proiectorul MH680, este echipat cu cea mai noua tehnologie DLP ce permite proiectia de imagini 3D din orice sursa de semnal 3D: DLP Link, PC+Video, 3D HDMI1.4a, Blu-Ray 3D si NVIDIA 3DTV Play.

Noul proiector BenQ MH680 este disponibil la partenerii BenQ: Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational, la un pret estimativ de 4.500 lei.