Monitoare

AOC e2451Fh un nou monitor pentru pasionatii de jocuri

AOC e2451Fh

AOC a lansat noul monitor e2451Fh cu o diagonala de 24 inch ce face parte din linia Style si care se adreseaza pasionatilor de jocuri. Modelul Full HD integreaza in ecranul sau cea mai recenta tehnologie de iluminare LED. AOC e2451Fh are un design de culoare alba si dispune de un panou TN de ultima generatie ce ofera o luminozitate de 250 cd/m², contrast nativ de 1000:1 si un timp de raspuns de numai 2ms. Astfel imaginile sunt luminoase si clare, fara efect de ghosting.

Monitorul AOC e2451Fh de 24 inch primeste semnal video analogic prin intermediul unui port VGA si semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI.

Pentru o experienta si mai realista in timpul vizionarii de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursa audio externa, precum sistemele surround. In acelasi timp, modelul AOC e2451Fh dispune de o serie de solutii software foarte practice: in timp ce “e-Saver” si “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facila a setarilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, in completarea tastelor tactile de pe rama. “Screen+” este un program care imparte ecranul cu format 16:9 in 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh raspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, in mare parte datorita panourilor LED de ultima generatie, cu un consum de energie de numai 25 W.

AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un pret recomandat de 799 RON.