Foto si Video

Olympus Stylus 1 o alternativa la DSLR-urile cu senzor crop

Olympus Stylus 1

Olympus a lansat noua camera foto Olympus Stylus 1 ce reflecta stilul retro find o alternativa practica pentru utilizarea de aparate DSLR. Noul Olympus Stylus 1 este un aparat de fotografiat portabil , subțire, pentru orice moment si loc, cu reglaje manuale, stabilitate datorata vizorului ocular și calitate a imaginii pentru a satisface cele mai multe cerințe ale fotografilor, fie ei entuziaști ai utilizării de aparate foto compacte sau detinatori de DSLR in cautarea unui al doilea aparat de fotografiat mai manevrabil.

Olympus Stylus 1 beneficiaza de un vizor electronic, un obiectiv i.ZUIKO DIGITAL ultra-slim cu diafragma constanta 1:2.8 si zoom 10.7x, focalizare automata rapida si functie WiFi. Olympus a integrat in noua camera Stylus 1 un senzor CMOS BSI de 12 megapixeli si un processor de imagine TruePic VI.

Pentru cei care doresc să valorifice functiile de inregistrare video Stylus 1 ofera inregistrare 1080p si sunet stereo. De asemenea se poate face captura video la 120 fps si 240 fps.

STYLUS 1 va fi disponibil pe negru clasic de la sfarsitul lunii noiembrie 2013, la pretul recomandat de 2.799 RON.