Videoproiectoare

BenQ Home Cinema 3D W1400 si W1300, noile proiectoare cu rezolutie 3D Full HD

BenQ W1300 and BenQ W1400

BenQ lanseaza in Romania noile proiectoare Home Cinema BenQ W1300 si BenQ W1400, recreand in fiecare sufragerie un eran de cinema cu o diagonala de pana la 7,6 metri.

BenQ W1400

Proiectorul BenQ W1400 reda continut 3D Full HD la rezolutie 1080p, intr-o proiectie a carei diagonala depaseste 2 metri de la o distanta de doar 2 metri. Proiectia short throw recomanda noul proiector pentru camere de orice dimensiuni, iar zoom-ul 1,6x elibereaza spatiul printr-o plaja larga de distante de proiectie, oferind o libertate crescuta pentru amplasarea acestuia.

Cu un contrast nativ de 10.000:1 si o luminozitate de 2.200 de ANSI lumeni, modelul reda imagini clare si profunde, cu o acuratete deosebita, fie ca vorbim despre jocuri, filme redate din Blu-ray player sau emisiuni difuzate prin canalele de televiziune. La acestea se adauga lampa de 6000ore ce permite utilizarea cel putin 5,5 ani proiectie zilnica 3ore/zi, 7 zile pe saptamana, 52 saptamani pe an. Tehnologia de interpolare a cadrelor asigura fluiditatea cadrelor in filmele de actiune. Doua difuzoare de 10W cu tehnologie SRS WOW HD ofera o experienta de divertisment 3D dinamica, cu sunete joase profunde, bogate. BenQ W1400 te transpune direct in actiunea celui mai nou film de la Hollywood datorita capacitatii de conversie a imaginilor 2D in 3D.

BenQ W1300

Modelul BenQ W1300 suprinde utilizatorul prin imagini 3D Full HD cu o diagonala de pana la 7,6 metri. Pentru o precizie optima a culorilor, proiectorul BenQ W1300 dispune de gama de culori Rec.709, cel mai inalt standard al definitiei de culori si de certificarea ISFccc de calibrarea a culorilor, folosite pentru proiectoarele profesionale. Astfel, noul model reda culori reale si stralucitoare, similare cu cele cele percepute de ochiul uman.
Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, ofera suportul audio necesar atunci cand urmaresti un film acasa sau vrei o experienta de gaming inedita.

Ai cea mai reala experienta cinematica cu noile proiectoare BenQ W1400 si BenQ W1300, echipate cu tehnnologiei de proiectiei DarkChip3™ DLP®, care imbunatateste performanta contrastului proiectand niveluri crescute de luminozitate si niveluri profunde de negru prin „umplerea” zonei in care micro-oglinda digitala se conecteaza la margine. Noile modele suporta multiple formate 3D – incluzand conectivitatea prin HDMI, Blu-Ray, 3D TV, jocuri video si NVIDIA 3DTV PC, toate in format Full HD cu rezolutie 1080p.

Ambele proiectoare vin la pachet si cu o pereche de ochelari BenQ 3D activi din cea mai noua generatie.

Experienta home cinema este completa datorita compatibilitatii proiectorului cu o serie de platforme de redare a continutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri si pana la console de joc. Proiectorul dispune de doua porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out.

Posibilititatea de reglare a lentilelor pe verticala, datorita caracteristicii Lens Shift, permite deplasarea imaginii astfel incat sa va bucurati de o imagine perfecta exact in locul pe care vi-l doriti. Modelul W1400 permite deplasarea imaginii proiectate intre 110% si 130%, iar pentru BenQ W1300 ajustarea cu 120%-148%.

Ambele proiectoare inglobeaza o bogata gama de functii si tehnologii pentru imagini perfecte de cinema in propria sufragerie, nu numai din punct de vedere al calitatii imaginilor dar si prin consumul redus de energie si usurinta in utilizare: Brilliant Color, EcoBlank, SmartEco, AutoBlank, 3D color management, Quick Auto Search, Closed Captioning, Quick Cooling, PIP si PBP, etc.

Noile proiectoare BenQ W1300 si BenQ W1400 vor fi disponibile incepand cu luna noiembrie la partenerii BenQ din Romania: Darer, IT Direct, MGT Educational si Network One Distribution, cu preturi estimative de 5.500 si 6.500 lei.