Monitoare

AOC myPlay, design borderless si conectivitate MHL

AOC myPaly i2757Fm

AOC a lansat astazi monitorul AOC myPlay de 27 de inch cu tehnologie IPS,ce ofera un contrast ridicat si o stabilitate marita a culorii.

Tehnologia IPS ofera, de asemenea, un avantaj considerabil in timpul vizionarii de filme – toti cei aflati in fata ecranului se pot bucura de aceeasi claritate a cadrelor, indiferent de pozitia lor fata de acesta. AOC myPlay ofera unghiuri de vizibilitate extinse, de pana la 178°, atat in plan orizontal, cat si vertical. Monitorul AOC myPlay are o rata de contrast static de 1000:1 (contrast dinamic 20.000.000:1), un timp de raspuns de 5ms si o luminozitate de 250 cd/m2, ceea ce il face potrivit atat pentru divertisment, cat si pentru profesionistii din domeniul graficii.

Avand o rezolutie de 1920 x 1080 si un format al ecranului de 16:9, AOC myPlay poate reda continut Full HD prin conectarea la un PC sau player Blu-Ray cu ajutorul portului HDMI, sau chiar la dispozitivele Android compatibile, cu ajutorul conexiunii MHL. Astfel, puteti viziona pe ecranul de 27” cele mai recente fotografii din vacanta stocate in smartphone. Dispozitivul mobil poate fi incarcat in tot acest timp, prin simpla sa conectare la monitor.

Imaginile afisate sunt cu adevarat clare si realiste, chiar si atunci cand este vorba despre scene de actiune intunecate. Negrul este cu adevarat intens, putand fi cu usurinta distins de celelalte nuante inchise la culoare. Pe langa imaginea de inalta calitate si optiunile variate de conectivitate, AOC myPlay iese din anonimat prin design-ul minimalist, cu aspect borderless si finisaje metalice.

Ecranul monitorului este imbracat de o rama cu o grosime de numai 2mm, care ii ofera un plus de eleganta. Design-ul borderless permite folosirea modelului in cadrul setup-urilor ce necesita monitoare multiple, oferind o imagine fluida si coerenta, fara dizruptia creata de ramele groase. In acelasi timp, standul pe care se sprijina ecranul poate fi detasat, pentru pozitionarea monitorului sub forma de rama. Si, pentru a juca rolul unui sistem complet de home entertainment, AOC myPlay integreaza difuzoare stereo si o iesire pentru casti.

Noul model AOC myPlay integreaza solutiile software inteligente regasite si pe celelalte modele de top de la AOC. Printre acestea se numara e-Saver, ce permite un consum minim de energie pentru diversele stari ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei functii poate fi programata si perioada de inactivitate necesara pentru inchiderea automata a monitorului. i-Menu permite schimbarea setarilor doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ divide ecranul in 4 cadrane ce pot afisa continut individual.

Monitorul AOC myPlay este disponibil in magazinele specializate la un pret recomandat de 1399 lei.