Nokia Lumia 929
Telefoane Mobile

Nokia Lumia 929 va avea un ecran cu rezolutie Full HD

Nokia Lumia 929

Anul 2014 se anunta unul bun pentru finlandezii de la Nokia, care au pregatit o serie de lansari importante pe segmentul de smartphone-uri. Iar Nokia Lumia 929 este unul dintre smartphone-urile ce urmeaza sa fie lansat in colaborare cu operatorul de telefonie Verizon din Statele Unite, dar cu siguranta va exista o versiune si pentru piata europeana.

Nokia Lumia 929 va veni un display de 5 inch AMOLED cu rezolutie Full HD, un processor quad-core de 2,26 GHz, 2 GB de RAM, 32GB memorie interna, fara slot de card micro SD, pe spate o camera foto de 20 MP PureView cu blit dual-LED. In plus, Nokia Lumia 929 beneficiaza de conectivitate LTE dar si de support pentru incarcarea wireless a acumulatorului – in acest caz, se pare ca este vorba de o baterie de 2510 mAh. Sistemul de operare folosit este Windows Phone 8, actualizat la versiunea GDR3.

Noul Nokia Lumia 929 va fi disponibil in doua tonuri de culoare: alb lucios si negru mat. Revenim cu noi detalii cum aflam pretul si disponibilitatea in Europa!