Telefoane Mobile

Samsung a lansat la IFA 2013 Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Samsung a anuntat astazi la IFA 2013 la Berlin  lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note.

Samsung GALAXY Note 3 ofera un ecran mai mare si optimizat pentru cea mai buna experienta de vizualizare si multitasking, iar in ceea ce priveste S Pen introduce o serie de imbunatatiri ce fac utilizarea zilnica mai usoara si mai rapida.

„Am lansat primul GALAXY Note in 2011 si am introdus atunci o noua categorie de dispozitive smart. Succesul GALAXY Note ne-a intarit convingerea ca utilizatorii isi doresc functii performante pentru dispozitivele lor smart, dar mai ales acele functii care le fac viata mai buna,” a declarat JK Shin, CEO si Presedinte al Diviziei IT & Mobile din cadrul Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Note 3 reprezinta o abordare originala ce ii ofera utilizatorului posibilitatea de a-si spune povestea vietii prin expresia dinamica a pasiunilor lor in tot ceea ce inseamna munca, timp liber si experiente de viata. Cu o simpla apasare a butonului cu care S Pen este prevazut, utilizatorii au acces la oportunitati de expresie si functii ce transforma activitatile de zi cu zi in evenimente extraordinare datorita ecranului mai mare oferit de Note 3.”

Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inch, procesor de 2.3 GHz Snapdragon 800 sau Exynos 5 Octa de 1.9 GHz(in functie de tara), o grosime de 8,3 mm si o greutate de 168g, si avand o baterie ce  de 3.200 mAh.  Pe langa memoria de RAM de 3GB, noul Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil in doua versiuni cu spatiu de stocare de 32GB si 64GB si un slot microSD pentru extinderea memoriei.

De asemenea, echipat cu o camera foto principala de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart si un indice ridicat de redare a culorilor, Samsung GALAXY Note 3 le permite utilizatorilor sa capteze fiecare moment important al vietii lor, chiar si atunci cand iluminarea este scazuta. Samsung GALAXY Note 3 ofera cele mai noi tehnologii LTE, fiind compatibil cu numeroase benzi de frecvente. Avand cea mai mare memorie RAM din industrie, 3GB, GALAXY Note 3 este mai rapid si mai performant.

Pe langa caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 ofera si un design premium. Continuand linia moderna de design a seriei Samsung GALAXY, Note 3 are o textura fina ce ii ofera un plus de eleganta si stil. Samsung GALAXY Note 3 va fi disponibil in trei culori: Jet Black, Classic White si Blush Pink. Si, pentru a-i incuraja pe utilizatori sa isi exprime personalitatea si gusturile, Samsung va oferi si carcase disponibile in zeci de culori.

Noul S Pen reinventeaza si modernizeaza experienta clasica de luat notite prin oferirea posibilitatii de indeplinire a task-urilor zilnice cu doar un click.

Un simplu click al butonului de la S Pen in timp ce acesta planeaza deasupra ecranului activeaza Air Command, o paleta de cinci functii care ajuta la rezolvarea mai rapida si mai usoara a task-urilor.

Cu ajutorul Air Command, utilizatorul nu mai este nevoit sa treaca de la un ecran la altul, sa memoreze comenzi variate sau sa caute diferite meniuri. Air Command ofera acces la urmatoarele functii:

• Action Memo le permite utilizatorilor sa scrie de mana notite si sa le converteasca automat in continut formatat. Action Memo poate initia automat un apel, adauga un contact, efectua o cautare pe internet, salva un task etc.
• Scrapbook le permite utilizatorilor sa organizeze si sa gaseasca continut din mai multe surse, inclusiv de pe internet, YouTube si din propria galerie, si le permite sa acceseze datele dintr-un singur loc. Daca acestia vor sa salveze continut pentru a-l folosi ulterior, Scrapbook colecteaza si materiale sursa sau URL-uri, permitand astfel utilizatorilor sa revina la sursele initiale.
• Functia Screen Write capteaza imagini full screen image ale paginii vizualizate pe dispozitiv si le permite utilizatorilor sa scrie comentarii sau informatii aditionale pe paginile salvate.
• S Finder le permite utilizatorilor sa caute continut pe dispozitiv indiferent de tipul acestuia. Prin folosirea unor filtre precum data, loc, format continut, utilizatorii pot cauta documente, evenimente, conversatii sau chiar pagini Help – toate in acelasi loc. In plus, utilizatorii pot cauta si continut scris de mana in notite sau aplicatiile de tip memo, precum si formule si simboluri.

Aplicatia S Note este o solutie completa ce le permite utilizatorilor sa ia notite cu usurinta, sa le organizeze si sa le editeze datorita interfetei user-friendly si a functiei Easy Chart. S Note se poate sincroniza acum cu Evernote sau cu un cont Samsung si permite activarea unei optiuni pentru accesarea continutului de pe dispozitive diferite. In plus, atunci cand un utilizator doreste sa capteze de pe internet doar o parte a unei imagini, noul Easy Clip permite delimitarea aproximativa a unei portiuni din imagine pentru a o converti ulterior cu margini clar definite.

Samsung GALAXY Note 3 ofera un ecran mai mare, iar cresterea dimensiunilor ecranului este completata cu imbunatatiri clare, care le permit utilizatorilor sa foloseasca pe deplin spatiul suplimentar al ecranului. Display-ul Full HD Super AMOLED de 5,7 inci ofera o experienta uimitoare de vizualizare pentru urmarirea de continut Full HD si claritate deosebita pentru lectura.

My Magazine le ofera utilizatorilor stiri personalizate, acces la retele sociale si divertisment. Dezvoltat printr-un parteneriat cu Flipboard, acesta ofera o experienta integrata de consum, furnizand continut intr-un design modern si dinamic in stilul revistelor glossy.

GALAXY Note 3 ofera functii multitasking imbunatatite, care permit utilizatorilor sa utilizeze pe deplin ecranul mai mare.
• Cu ajutorul noului Multi Window, utilizatorii pot comuta fara probleme intre aplicatii, fara a inchide fereastra sau a deschide o noua pagina, pentru a permite cresterea productivitatii si folosirea mai multor programe simultan. De asemenea, utilizatorii pot rula o aplicatie in doua ferestre in acelasi timp. De exemplu, ei pot citi stirile intr-un browser, in timp ce efectueaza o cautare web in altul, sau pot trimite un mesaj instant unui prieten prin intermediul ChatON, in timp ce citesc un mesaj de la un alt prieten.
• In plus, folosind Drag and Drop in noul Multi Window, utilizatorii pot partaja cu usurinta continut, cum ar fi un text sau o imagine, dintr-o fereastra in alta.
• Pen Window din Air Command perfectioneaza experienta multitasking, permitand utilizatorului sa deschida o fereastra pe ecran si sa lanseze aplicatiile preferate, in timp ce poate continua activitatile curente de pe Note 3.

Samsung GALAXY Note 3 aduce si o imbunatatire a Group Play – partajarea video. Initial introdusa odata cu GALAXY S4, Group Play le permite utilizatorilor sa redea aceeasi muzica, sa joace jocuri impreuna si sa partajeze documente. Acum, utilizatorii pot sa partajeze fisiere video si continut impreuna cu prietenii lor. De asemenea, ei pot conecta pana la cinci dispozitive unul langa altul pentru a crea experienta de vizionare a unui ecran mare.

Noul GALAXY Note 3 ofera un grad sporit de confidentialitate si securitate cu ajutorul Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu usurinta, astfel ca pot rula si stoca aplicatii si informatii sensibile din punct de vedere al securitatii, intr-un mediu protejat, numit „container”. In interiorul containerului, siguranta este consolidata de sistemul de protectie Samsung KNOX impotriva atacurilor malware si phishing, precum si tentativelor de hacking pe dispozitive atunci cand acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, filmulete sau imagini personale importante pot fi stocate in container fara sa existe teama de scurgeri de date provocate de hacking. In plus, utilizatorii pot alege sa stocheze aplicatii si informatii corporate, cum ar fi e-mailul de serviciu, contactele si calendarul si pot permite departamentelor de IT sa gestioneze containerul prin EAS (Exchange ActiveSync Server). Aceste caracteristici fac din GALAXY Note 3 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

In plus, Galaxy Note 3 este echipat cu o functie Find My Mobile imbunatatita, care le permite utilizatorilor sa dezactiveze telefonul atunci cand este furat sau pierdut. Datorita procesului imbunatatit de autentificare a utilizatorului, tehnologia impiedica revenirea la setarile din fabrica in cazul telefoanelor pierdute si le permite utilizatorilor sa urmareasca sau sa stearga date de pe telefoanele lor ratacite.

Anuntat concomitent cu GALAXY Note 3, GALAXY Gear este un nou concept de dispozitiv, care le permite utilizatorilor sa se bucure de fiecare clipa si sa ramana permanent conectati. GALAXY Gear va notifica utilizatorii si le va oferi posibilitatea de a previzualiza mesajele si email-urile primite pe Note 3. Acesta ofera o serie de caracteristici si comenzi care extind experienta GALAXY Note 3. Cand un mesaj primit necesita mai mult decat o privire rapida, utilizatorii isi pot lua pur si simplu dispozitivele Samsung GALAXY si functia Smart Relay va afisa imediat intregul continut pe ecran. Impreuna, GALAXY Note 3 si GALAXY Gear extind eforturile Samsung de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a da o noua forma vietii lor, de a-si exprima pasiunile si de a face viata de zi cu zi mai usoara si mai placuta.

Samsung GALAXY Note 3 si GALAXY Gear vor fi lansate incepand cu 25 septembrie in peste 140 de tari din intreaga lume.