Nokia phones family
Telefoane Mobile

MWC 2018: Nokia a lansat Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 si Nokia 1

Nokia phones family

HMD Global, a anuntat extinderea portofoliului sau premiat de smartphone-uri Android cu patru modele noi – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 si Nokia 1.Cu o constructie de calitate marca Nokia, fiecare model nou de smartphone ofera durabilitate si fiabilitate ca standard, noua gama de produse stabilind noi repere in ceea ce priveste materialele folosite si designul.

Respectand promisiunea de a furniza experienta unui Android pur, securizat si actualizat, HMD Global a anuntat, de asemenea, ca urmeaza sa devina primul partener global care dispune de o gama completa de dispozitive selectate de Google sa intre in programul Android One. Angajamentul ferm de a oferi experienta unui Android pur, securizat si actualizat a asigurat integrarea de la sine a smartphone-urilor Nokia in acest program global.

Pe langa aceste noi smartphone-uri bazate pe Android, renaste legenda Nokia 8110, care ofera conectivitate 4G, aplicatii precum Google Assistant, Google Maps, Google Search, Facebook si Twitter, si revenirea telefonului de tip slider.

Experienta pura, securizata si actualizata prin integrarea in programul Android One

Trei noi smartphone-uri Nokia – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus si noul Nokia 6 se alatura familiei Android One, oferind o experienta software de inalta calitate proiectata de Google. Fiecare telefon va ramane actual in timp datorita celor mai noi inovatii oferite de inteligenta artificiala (IA) la cel mai ridicat nivel de securitate oferit de Google. Prin intermediul sistemului de operare Android pur, smartphone-urile Nokia vin fara schimbari UI inutile sau procese ascunse care sa consume viata bateriei sau care sa le incetineasca functionarea, iar utilizatorii se pot bucura mai mult timp de noile lor telefoane. Fiecare dintre ele vine cu un numar limitat de aplicatii preinstalate, astfel incat utilizatorii obtin un spatiu de stocare mai mare si beneficiaza de cele mai noi inovatii din industrie.

Terminalele sunt livrate cu Android Oreo deja instalat, iar utilizatorii se pot bucura de cele mai noi caracteristici software, incluzand Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps pentru a descoperi si a rula aplicatii cu frictiune minima, un numar de 60 de noi emoticoane si caracteristici de maximizare a duratei de viata a bateriei, cum ar fi limitarea folosirii aplicatiilor de fundal.

Lansarea a patru noi smartphone-uri Nokia Android si extinderea portofoliului de produse:

Nokia 8 Sirocco

Inspirat de bogata mostenire a telefoanelor Nokia, designul elegant si stilul compact ale smartphone-ului Nokia 8 Sirocco reprezinta mixul ideal de precizie in constructie si inovatie tintita. Furnizand caracteristici puternice legate de experienta utilizatorului, care include Dual-Sight imbunatatit, optica ZEISS si acustica atent acordata cu Nokia audio spatial, Nokia 8 Sirocco este o adevarata masinarie puternica ultracompacta si este cel mai frumos smartphone din portofoliul nostru de pana acum.

Finisajul sau din sticla curbata imbraca un cadru modelat cu precizie din otel inoxidabil pentru a oferi un amestec integrat de rezistenta si frumusete. Cu o grosime de doar 2 milimetri la margini, Nokia 8 Sirocco combina un ecran curbat edge-to-edge pOLED 2K de 5,5 inci cu ancadramente mai mici si curbe turnate pentru crearea unui profil ultracompact.

Cadrul sau din otel inoxidabil este de 2,5 ori mai puternic in comparatie cu seria 6000 din aluminiu, iar ecranul 3D Corning Gorilla Glass 5 este suficient de robust pentru a rezista provocarilor fizice cotidiene. Cu o greutate perfect echilibrata, se „cuibareste” in mana utilizatorului datorita aderentei imbunatatite a cadrului dublu lustruit din otel inoxidabil.

Utilizatorii pot captura acum fiecare detaliu datorita senzorilor din spate duali cu optica ZEISS, care combina o camera principala ultrasensibila, cu unghi larg si performante in spatii mai putin iluminate, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x. In plus, in modul Pro Camera beneficiaza de un control manual deplin asupra tuturor imaginilor capturate, ceea ce ajuta la realizarea unor fotografii similare cu cele realizate de un profesionist.

Disponibil la inceputul lunii aprilie, Nokia 8 Sirocco se va comercializa la un pret global mediu cu amanuntul de 749 Euro, excluzand taxele si subventiile.

Nokia 7 Plus

Marginile subtiri, usor curbate inapoi, confera o experienta de tip ecran mare in cadrul unui ambalaj confortabil. Ecranul 18:9 Full HD+ de 6 inci face Nokia 7 Plus perfect pentru navigare, medii sociale, gaming si entertainment datorita continutului mai bogat incorporat in acelasi spatiu precum un dispozitiv traditional cu ecran de 5,5 inci.

Cu Dual-Sight perfectionat, senzorii din spate duali cu optica ZEISS combina o camera principala ultrasensibila, cu unghi larg, de 12MP, pentru performante excelente, atat in conditii de lumina slaba, cat si in conditii de lumina extrem de puternica, cu o camera secundara de 13MP care funizeaza zoom optic 2x pentru acele momente cand v-ati fi dorit sa fiti mai aproape de subiect.

Pentru ca utilizatorul sa captureze si sa se bucure de mai mult continut pentru mai mult timp, Nokia 7 Plus este sustinut de platforma mobila Qualcomm Snapdragon 660. Cu o baterie puternica de 3800 mAh, Nokia 7 Plus asigura o durata de viata a bateriei de 2 zile.

In doua variante de amestec coloristic, Black/Copper si White/Copper, Nokia 7 Plus va fi disponibil din prima parte a lunii aprilie si se va comercializa la un pret mediu global de 399 Euro, excluzand taxele si subventiile.

Noul Nokia 6

Bazandu-se pe succesul predecesorului sau, noul Nokia 6 inglobeaza performante si mai puternice, precum si noi caracteristici intr-un ansamblu mai compact si mai durabil. Cu peste 60% mai rapid decat predecesorul sau premiat, telefonul ofera acum Dual-Sight imbunatatit, optica ZEISS, incarcare rapida USB-C, un raport ecran-corp mai compact, Nokia spatial audio si Android Oreo pur, securizat si actualizat.

Noul Nokia 6 duce maiestria de constructie a modelului initial la un nivel superior prin combinarea unui corp monobloc, construit dintr-un bloc solid de aluminiu seria 6000 cu un proces de 11 ore de polizare si anodizare in doua etape. Prin armonizarea dintre ecranul sculptat 2,5D si tehnologia Corning Gorilla Glass rezistenta la deteriorari, corpul compact si rafinat al telefonului Nokia 6 este construit sa reziste.

Inginerii nostri au integrat platforma Qualcomm Snapdragon 630 Mobile pentru furnizarea unei experiente rapide si fluide, insotite de o durata de viata a bateriei de o zi intreaga.

Disponibil in trei amestecuri rafinate de culoare, Black/Copper, White/Iron si Blue/Gold, precum si doua configuratii de 3GB RAM / 32GB ROM, care va disponibil la inceputul lunii aprilie sau 4GB RAM/64GB ROM disponibil mai tarziu, noul Nokia 6 se va comercializa la un pret mediu global cu amanuntul de 279 Euro, excluzand taxele si subventiile.

Nokia 1

Nokia 1 reprezinta o revolutie in tehnologia accesibila, furnizand elementele esentiale ale unui smartphone Nokia si un design familiar pentru fanii din intreaga lume. Campion in a oferi mai multor oameni acces la tehnologie, terminalul vine echipat cu Android Oreo (Go edition), o versiune de Android optimizata pentru dispozitive cu memorie RAM de 1GB sau mai putin. Nokia 1 este proiectat sa raspunda rapid comenzilor si sa opereze fara sincope, avand acces deplin la Google Play Store, astfel incat utilizatorul sa poata gasi toate aplicatiile favorite, de la WhatsApp, Facebook si Instagram pana la mobile banking, cu sublinierea simultana a aplicatiilor optimizate pentru Android Oreo (Go edition).

Incorporand legendarul “zambet Nokia” intr-un ansamblu complet nou, Nokia 1 poate fi personalizat cu ajutorul popularelor carcase Xpress-on, disponibile intr-o gama de culori vibrante. Pur si simplu faceti click on si off in cateva secunde, pentru a va exprima stilul personal cu aceste carcase interschimbabile. Fiecare carcasa a fost construita cu aceeasi precizie si atentie la detalii ca in cazul carcasei originale a telefonului. Colorat intrinsec, carcasa dura din policarbonat in doua nuante este pregatita sa faca fata provocarilor fizice cotidiene datorita designului sau durabil.

Disponibil de la inceputul lunii aprilie in culori Warm Red si Dark Blue pentru fanii din intreaga lume, Nokia 1 se va comercializa la un pret mediu global de 85 de dolari, excluzand taxele si subventiile. Carcasele Xpress-on, vandute separat, sunt disponibile de la 7,99 de dolari, in culorile Azure, Grey, Yellow si Pink.

Nokia 8110

Marcand intoarcerea legendarului model Nokia 8110, acest terminal cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul iconic curbat slider. Oferind utilizatorului ocazia de a se deconecta, de a se distra si de a se relaxa stiind ca toate elementele esentiale ale unui smartphone sunt la datorie atunci cand are nevoie de ele.

Cu o interfata familiara si usor de utilizat, terminalul inglobeaza mecanica tactila intuitiva, cu mecanism de glisare pentru a raspunde si a incheia convorbirile, precum si un stil aparte de rotatie tip elicopter al axei. Nokia 8110 vine dotat cu toata maiestria de constructie care se asteapta de la un telefon Nokia, furnizand durabilitate si fiabilitate. Nokia 8110 ofera apelare crystal-clear VoLTE si este perfect pentru oricine isi doreste sa aiba un telefon clasic 4G legendar sau un telefon de rezerva. Cu acces la un magazin de aplicatii, pentru preferinte precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook si Twitter, utilizatorii pot trimite si primi e-mailuri sau importa contactele si pot sincroniza calendarul cu Outlook si Gmail. Si, da, vine si cu o versiune complet modificata a jocului Snake.

Realizat in doua culori, Traditional Black si Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai si se va comercializa la un pret mediu global de 79 Euro, excluzand taxele si subventiile.

Disponibilitate:

Nokia 8 Sirocco va fi disponibil de la inceputul lunii aprilie la un pret mediu global cu amanuntul de 749 de euro.
Nokia 7 Plus va fi disponibil de la inceputul lunii aprilie la un pret mediu global cu amanuntul de 399 de euro.
Noul Nokia 6 va fi disponibil de la inceputul lunii aprilie la un pret mediu global cu amanuntul de 279 euro.
Nokia 1 va fi disponibil de la inceputul lunii aprilie la un pret mediu global cu amanuntul de 85 de dolari. Carcasele Xpress-on, vandute separat, sunt disponibile de la 7,99 de dolari, in culorile Azure, Grey, Yellow si Pink.
Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai la un pret mediu global cu amanuntul de 79 de euro.
Preturile exclud taxele si subventiile.