E-boda-Eruption-V200-si-Storm-V100
Telefoane Mobile

E-boda lanseaza primele lor smartphone-uri – Eruption V200 si Storm V100

E-boda-Eruption-V200-si-Storm-V100

E-Boda a marcat intrarea pe piata romaneasca de smartphone-uri, lansand doua modele Dual SIM. Gandit pentru cei mai activi utilizatori, pentru care biroul si divertismentul trebuie sa incapa intr-un singur dispozitiv, Eruption V200 are un ecran IPS QHD de 4.5”, vine cu un design slim si atractiv care integreaza un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean si este disponibil la pretul recomandat de 949 lei.

Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de functiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Acesta vine cu un ecran IPS de 4” si procesor MT 6577 Dual Core de 1 GHz ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean si este disponibil la pretul recomandat de 649 lei.

„Inca de la inceput, E-Boda a fost o companie orientata catre consumatorul roman, iar produsele noastre au venit intotdeauna in intampinarea nevoilor lor. Decizia de a intra pe piata de smartphone-uri vine din dorinta de a oferi tuturor utilizatorilor romani acces la tehnologie, indiferent de bugetul de care dispun,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

„De aceea, am hotarat sa debutam in aceasta piata cu 2 modele de smartphone-uri, orientate catre categorii diferite de consumatori, carora sa le asiguram nevoile de comunicare si mobilitate, business, socializare si divertisment,” adauga Alexandru Dragoiu.

Varful de gama, Eruption V200, este un smartphone dual SIM, dotat cu un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 1GB si sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean pentru a asigura rularea cursiva a aplicatiilor, a clipurilor video si a jocurilor complexe. Beneficiind de o memorie interna de 4 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul cardului de memorie externa, si aplicatii preinstalate precum Gmail, Email Exchange, Adobe Reader sau Documents to go, modelul Eruption V200 se transforma in partenerul de business al utilizatorilor.

Avand o grosime de 8.9 mm, carcasa telefonului integreaza un display IPS de 4.5”, sensibil la atingere in 5 puncte, ce permite gamerilor sa realizeze cele mai complexe gesturi in joc. Rezolutia QHD de 960×540 pixeli si tehnologia IPS ofera culori vii, unghiuri mari de vizualizare si contraste puternice, astfel incat utilizatorii sa se bucure de filmele, cartile sau revistele preferate in miscare, oriunde s-ar afla.

Eruption V200 vine cu o camera foto principala de 8 MP pentru a surprinde cele mai frumoase momente cu ajutorul functiilor Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de pana la 99 de cadre. Camera frontala de 2 MP permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intrmediul aplicatiilor precum Skype. Eruption V200 dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi si Bluetooth pentru ca utilizatorii sa se poata bucura in permanenta de aplicatiile lor preferate. Datorita sistemului GPS si a aplicatiei Google Maps, acestia pot fi siguri ca nu se ratacesc in nicio calatorie, iar multumita aplicatiei pre-instalate RoTaxi nu vor mai intampina probleme in a ajunge rapid la destinatie.