Sony-camere-foto
Foto si Video

Noile camere foto Sony HX50, HX300 si WX300 sunt ideale in vacanta!

Sony-camere-fotoFie ca urmeaza sa te avanti intr-un city break in Europa, sa te imbarci intr-o aventura in Asia sau ca ai de gand sa explorezi orasul natal, Sony iti pune la dispozitie noua gama de camere foto superzoom pentru calatoriile din acest an: HX50, HX300 si WX300.

HX50

Cyber-shot HX50

Daca vrei sa descoperi Londra din double decker, in aceasta vara Sony Cyber-shot HX50, cea mai mica si mai usoara camera digitala cu zoom optic 30X1, este companionul care n-ar trebui sa lipseasca din trusa ta de calatorie. Nu ratezi niciun detaliu al Palatului Buckingham si surprinzi toata forfota din Piccadilly Circus, datorita zoom-ului 30x. Abate-te de la itinerariul stabilit si pierde-te pe aleile din Hyde Parc ca sa retraiesti istoria locului. Cantarind doar 272 de grame, noua camera foto Sony HX50 vine echipata cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP si cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garanteaza claritatea imaginilor surprinse chiar si atunci cand folosesti zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezolutie inalta, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor in culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

HX300

Cyber-shot HX300

Aventurierii dornici sa surprinda in fotografii experiente neconventionale sau peisaje inedite isi gasesc in camera foto Sony Cyber-shot HX300 un companion de nadejde pentru expeditiile experimentale. Cu aspectul si manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot HX300 ofera confortul unei calatorii lejere, fara grija si greutatea obiectivelor suplimentare, fie ca planuiesti o expeditie in Delta Dunarii, unde vrei sa surprinzi bataile de aripi ale pelicanilor sau fie ca vrei sa fotografiezi migratia antilopelor gnu din estul Africii. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compacta – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acopera o intreaga gama de posibilitati de fotografiere, de la vacante si safari, pana la sporturi si concerte in aer liber. Pentru astfel de aventuri nu trebuie sa iti lipseasca bocancii, trepiedul, un flash si un carnetel de notite, te sfatuiesc finalistii competitiei Sony World Photography Awards 2013.

In premiera pentru un Cyber-shot, HX300 este dotata cu noul stabilizator optic SteadyShot imbunatatit pentru imagini mai clare chiar si la zoom ridicat. Pozitia unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimba pentru a corecta tremuratul mainilor, facand incadrarea de doua ori mai usoara.

WX300

Cyber-shot WX300

Atunci cand calatoresti frecvent, fie in scop de business, fie doar pentru distractie, vrei ca prietenii tai sa fie tot timpul la curent cu aventurile tale. Cu un design elegant, Cyber-shot™ WX300 este cea mai mica si usoara camera digitala din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x. Camera este capabila sa fotografieze 500 de imagini de la o singura incarcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care il poti folosi pe post de declansator, este foarte usor sa te fotografiezi alaturi de grupul care te insoteste sau cand iei cina singur pe terasa celui mai cunoscut skybar din Tokyo. Obiectivul G de calitate superioara de la Sony iti permite sa suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro in-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimina efectul tremuratului mainilor pentru a obtine fotografii clare si este de doua ori mai eficient la zoom ridicat decat generatia anterioara Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este imbunatatita si datorita functiei Active Mode, care asigura calitatea clipurilor video.