kingston-ssdnow-kc300
Stiri

Kingston lanseaza SSDNow KC300

kingston-ssdnow-kc300

Kingston lanseaza SSDNow KC300, cel mai nou dispozitiv din familia SSDNow. KC300 se adreseaza companiilor, cat si utilizatorilor cu nevoi sporite de mobilitate si pasionatilor de tehnologie carora le asigura maxima productivitate printr-o eficientizare a consumului de energie al PC-ului. Noul model ofera un control optim al energiei datorita procesorului SF-2281 din cea de-a doua generatie de procesoare LSI SandForce, care le permite utilizatorilor sa faca mai multe operatiuni cu o singura incarcare.

KC300 este noua generatie de SSD pentru business, care inlocuieste modelele Kingston V+200 si KC100. SSD-ul SSDNow KC300  ofera optiunea SMART de nivel enterprise, ceea ce asigura departamentelor IT posibilitatea de monitorizare a fluxului de date, vitezele de scriere a SSD-ului si numarul total de biti scrisi.

KC300 vine echipat cu tehnologia Data Integrity Protection cu DuraWrite pentru a extinde durata de viata a SSD-ului, prin reducerea efectiva si eficienta a numarului de scrieri Flash, cu ajutorul unui motor inteligent de compresie, fara a pune in pericol integritatea datelor. RAISE reduce numarul de erori incorigibile din hard disk-ul SSD, cu mult peste codul standard de corectare.

”Noul SSDNow KC300 de la Kingston este proiectat sa ajute utilizatorii business, utilizatorii mobili si pasionatii de tehnologie sa extinda durata de viata a PC-urilor si notebook-urilor si sa imbunatateasca semnificativ performantele acetora oferind viteze superioare, stabilitate si siguranta mai bune”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria. ”KC300 ofera o eficienta energetica mai buna decat hard disk drive-ul traditional, permitand utilizatorilor sa lucreze mai mult fara sa fie nevoie de o noua reincarcare a bateriei”, a mai declarat Gidea.

SSDNow KC300  este disponbil individual, sau in varinta de kit de upgrade, continand software si alte accesorii pentru desktop sau notebook. Produsul are o garantie de trei ani, suport tehnic gratuit si siguranta asigurata de brand-ul Kingston.

Kingston aniverseaza 25 ani de activitate in industria produselor de memorie. Compania a fost infiintata pe 17 octombrie 1987 si a ajuns cel mai important producator de memorii din lume. Un videoclip aniversar este disponibil aici, precum si informatii despre cele mai importante realizari Kingston. In acelasi timp, Kingston aniverseaza 10 ani de existenta a memoriei HyperX. Prima memorie HyperX de inalta performanta a fost lansata in noiembrie 2002.