Philips 272G5DYEB
Monitoare

Monitorul de gaming Philips 272G5DYEB vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC

Philips 272G5DYEB

Philips a lansat noul monitor de gaming Philips 272G5DYEB cu diagonala de 27 inch ce vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC.

Philips 272G5DYEB ofera performante revoluționare prin NVIDIA G-SYNC, o noua tehnologie care sincronizeaza rata de refresh a ecranului cu GPU-ul computerului si elimina astfel efectul “screen tearing”, minimalizand efectul de lag. Cu ajutorul tehnologiei G-SYNC, imaginile sunt redate instantaneu iar obiectele sunt mai clare.

Pentru a oferi o rata de raspuns ultra rapida si o calitate ridicata a imaginilor cu ajutorul G-SYNC, monitorul Philips ofera o rata de refresh de 144 Hz cu un timp de raspuns de 1ms pentru actiuni rapide, o luminozitate de 300 cd/cm2 si un raport de contrast de 1000:1, afisand pana la 16.7 milioane de culori. Monitorul Philips 272G5DYEB poate fi montat pe perete, iar inaltimea sa poate fi ajustata.

“Acest monitor de gaming de 27 de inci este partenerul perfect pentru un gamer dedicat. Tehnologia G-SYNC aduce progrese vizibile performantei display-ului, oferindu-i un avantaj competitiv major”, declara Arabela Umbra, sales manager in cadrul MMD.

Datorita limitarilor actuale ale modulului G-Sync, acest monitor va avea doar un singur conector DisplayPort. Monitorul Philips 272G5DYEB va fi disponibil in Romania din luna iunie.