sony
Stiri

Gadgeturile Sony pentru vacanta perfecta

sony

In aceasta vara, Sony propune un kit de produse care asigura experienta unei vacante perfecte. Produsele Sony ideale pentru vacanta de vara sunt rezistente la apa, ocupa putin spatiu in bagaje, au un design modern si sunt echipate cu tehnologii de ultima ora.

Prinde in imagini distractia subacvatica

Amatorii distractiilor subacvatice vor fi incantati sa aiba in bagaje compacta Sony DSC-TX30. Camera foto Sony DSC-TX30 face fata nisipului, prafului, temperaturilor extreme si scufundarilor la 10m, fara sa neglijeze. Realizati fotografii bogate in detalii si filme HD fluide cu recifuri de corali sau bancuri de pesti colorati. Senzor CMOS Exmor R elimina zgomotul din imagine, pentru rezultate clare si detaliate, chiar si la asfintit sau in interior, indiferent de locul in care va aflati.

Sony Walkman W273

Muzica preferata oriunde

Cei care doresc sa asculte muzica preferata chiar si in apa, pot face asta fara grija cu ajutorul mp3 player portabil si rezistent la apa, Walkman NWZ-W273 de la Sony. Cu un sunet de calitate pe care numai Walkman il poate oferi oricine poate asulta muzica preferata in timp ce inoata de placere sau face un antrenament intens, transpirând din greu.

Design-ul stilat si ergonomic, cu castile securizate corespunzator, ofera o serie de marimi din care se pot alege, pentru maximum de confort si incredere.

Sunet de calitate pentru vacanta

Combinand sunetul de calitate cu cel mai recent stil, noile casti MDR-1R de la Sony sunt potrivite oricarui tip de vacanta. La mare sau la munte, MDR-1R se pliaza perfect dorintelor melomanilor.

Castile MDR-1R sunt rezultatul unui parteneriat creativ unic cu artistii de la Sony Music Entertainment si cu un inginer de masterizare coordonator. Design-ul modern se deosebeste prin pernitele de pe cupele castilor, care etanseaza sunetul si elimina neclaritatile acestuia.