xpress c410w
Stiri

Samsung lanseaza noua gama de imprimante Xpress C410W cu tehnologie NFC

xpress c410w

 

Samsung anuntat lansarea primei imprimante color cu laser cu functionalitate NFC (Near Field Communication) si noua gama de imprimante multifunctionale (MFP) din seria Xpress C410W, care permite utilizatorilor sa imprime fotografii si documentele de inalta calitate stocate pe smartphone-urile lor.

Noua gama de imprimante Xpress C410W este compusa din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifunctionala color cu laser C460W, cu imprimare, copiere si scanare, precum si imprimanta color cu laser C460FW multifunctionala cu capabilitati de imprimare, copiere, scanare si fax. Aceste serii C410W au fost proiectate special atât pentru casa, cât si pentru biroul utilizatorului care vrea sa imprime continut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele sunt capabile sa imprime pâna la 18 pagini pe minut (ppm) in alb-negru si patru pagini pe minut in culori.

“Cele mai noi solutii de imprimare au la baza dorinta utilizatorilor de a imprima fotografii si documente direct de pe telefonul lor”, a declarat Joosang Eun, Senior Vice President al echipei de marketing strategic, Samsung Printing Solutions. “Seria Xpress C410W care ofera conectivitate NFC este un bun exemplu al modului in care Samsung inoveaza piata solutiilor de imprimare mobila si segmentul de imprimante cu conectivitate NFC si demonstreaza angajamentul nostru fata de zona de cercetare, dezvoltare si proiectare a produselor care imbunatatesc experienta consumatorilor. Samsung va continua sa extinda solutiile NFC de tiparire mobila pentru utilizatorii ce detin afaceri mici si mijlocii. “

Imprimarea nu a fost niciodata mai usoara. Seria Xpress C410W se conecteaza wireless cu dispozitive mobile pentru o imprimare rapida, integrala si convenabila. Utilizatorii imprima fotografii, documente, e-mail-uri si continut web fara efort si sigur, printr-o simpla conectare a smartphone-ului lor la imprimanta. Scanarea si trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, usor de realizat pentru ca utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gama.

Cu aplicatia Samsung Mobile Print utilizatorii au acum posibilitatea de a imprima orice, de la fisiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel si prezentari PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

Utilizatorii ale caror smartphone-uri nu beneficiaza de tehnologia NFC sau care nu si-au instalat aplicatia Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, se pot bucura de seria Xpress C410W pentru ca aceasta este compatibila cu Google Cloud Print. Aceasta solutie permite utilizatorilor sa imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

In plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY si cei care se bucura de seria Galaxy Tab au avantajul suplimentar de a putea imprima imagini din galerie, din fisierele cu documente, de pe e-mail si pagini web.

Procesul de instalare al imprimantelor wireless implica de multe ori mai multe etape, conectarea imprimantei si instalarea cheii de retea. Pentru a simplifica acest proces, cu seria Xpress C410W de la Samsung, instalarea se face in trei pasi rapizi fara a fi nevoie de o conexiune USB intre imprimanta si calculator.

Consumatorii pot utiliza “One Touch Button Eco” si “Easy Eco Driver” pentru a opera imprimanta in modul “eco” si pentru a economisi pâna la 20% din costurile totale. Modului “Easy Eco Driver” i-a fost acordat premiul “Outstanding Achievement” in inovatie de la Buyers Lab in 2012.

Noua linie dispune, de asemenea, de “Easy Printer Manager”, care ajuta utilizatorii ce lucreaza de acasa sau de la birou sa administreze software-ul, fara a fi nevoie de managerii IT de specialitate. Utilizatorii pot monitoriza starea imprimantei, cum ar fi mesajele de eroare, hârtiea, toner-ul gol si alertele de blocaj hârtie.

Tehnologia unica Rendering Engine for Clean Page de la Samsung garanteaza rezultate de calitate profesionala cu text clar si imagini vibrante, iar tonerul polimerizat face ca imprimarea color sa fie izbitor de vie si lucioasa.

Noua imprimanta color cu laser si tehnologie NFC de la Samsung si imprimantele multifunctionale au primit prestigiosul premiu iF Product Design in 2013 pentru liniile ergonomice si usurinta in utilizare.