G610 Orion RaylanCherry
Periferice

Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX

G610 Raylan Cherry Beauty

Logitech a anuntat largirea gamei de tastaturi mecanice de gaming cu doua noi produse: Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red.Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum si cu iluminare LED personalizabila si comenzi media dedicate.

Fiecare aspect al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red, de la simplele detalii ca textura mata a tastelor ce mascheaza amprentele, la rezistentul cablu impletit si pana la cele mai complexe detalii ce includ iluminarea LED alba de fundal a tastelor – toate sunt proiectate cu precizie. Rezultatul este tehnologia de varf in industrie si calitatea de constructie intr-un design unic, conceput cu mare rafinament.

Ambele modele de tastaturi vin echipate cu taste mecanice Cherry MX care reprezinta un standard in industria tastaturilor mecanice. Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apasari ce vin impreuna cu o precizie de actionare exacta pentru o experienta de joc cat mai fiabila. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown au un sezor tactil de preactionare pentru a oferi o reactie clara utilizatorilor, atunci cand tasteaza, in timp ce switch-urile Cherry MX Red cu zgomot redus prezinta o apasare liniara, directa, pentru o actionare cat mai rapida.

G610 Orion RaylanCherry

Utilizarea Logitech Gaming Software (LGS) permite selectarea si personalizarea iluminarii pentru fiecare tasta in parte in functie de cerintele oricarui utilizator, mediu sau sistem cat si oprirea acesteia cat timp tastatura nu este folosita. Luminarea tastelor permite evidenta vrajilor si a altor comenzi. In plus, utilizatorii pot folosi LGS pentru a sincroniza modelele de iluminare cu alte dispozitive Logitech G astfel incat acestea sa afiseze aceleasi efecte si lumini. Modelele disponibile includ efectele “val de lumina” si “breathing”.

Printre caracteristicile tastaturilor G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red fac parte si comenzile media dedicate, ce pot fi folosite pentru a reda si intrerupe clipurile video si muzica instant intocmai ca utilizatorii sa poata controla sunetul de pe fundal fara sa mai fie nevoiti sa mai iasa din joc. Utilizatorii pot folosi tasta roll pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodiile, toate acestea cu o simpla atingere.

Preluati controlul total al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red prin intermediul LGS. Personalizarea jocurilor preferate poate fi facuta prin intermediul tastelor macro F1 – F12. Controlati iluminarea tastelor si stabiliti care dintre acestea sunt stinse atunci cand va jucati.

Tastaturile Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red urmeaza sa fie disponibile in magazinele de specialitate din Europa la sfarsitul lunii martie 2016, la un pret recomandat de 629 LEI.