Periferice

Logitech lanseaza noua gama de mousi de gaming Logitech G400s si Logitech G100s

Logitech G400s

Logitech a lansat pe piata din Romania noua gama de periferice pentru jocuri numita Logitech G.

Logitech G va constitui gama de gaming iar primele dispozitive ale gamei includ pentru moment sase mousi, sase tastaturi si doua seturi de casti, disponibile la noi sunt mousii G400 si G100.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse si Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase. Cu ajutorul software-ului Logitech Gaming Software poti personaliza cele opt butoane programabile. Mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durata de viata evaluata la 20 de milioane de apasari iar picioarele din polytetrafluoroethylene (PTFE) au fost testate pentru a rezista 250 de km. Mouse-ul dispune de o rezolutie maxima de 4000 DPI. Butoanele programabile iti permit, printre multe altele, sa schimbi intre nenumarate setari DPI pentru a selecta rapid optiuni pe ecran sau sa scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse are o garantie de 3 ani si este disponibil la un pret recomandat de 249 Lei.

 Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile preferate RTS (Real Time Strategy) si MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Dezvoltat pentru a duce mai departe mostenirea modelelor Logitech G1 Mouse si Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii. Fie ca folosesti o prindere de tip claw grip fie una conventionala, cu maini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextra a mouse-ului incurajeaza o prindere ferma pe durata multor ore de gaming. Mouse-ul  dispune de o rezolutie maxima de 2500 DPI. Logitech G100s Optical Gaming Mouse are o garantie de trei ani si este disponibil la un pret de 179 Lei.