Alldro 3 Speed Quad
Stiri

Alldro 3 Speed Quad primeste update la Android 4.2

Alldro 3 Speed Quad

Posesorii de tablete Alldro 3 Speed Quad au acum la dispozitie o noua versiune de software. Astfel, se face trecerea la cea mai noua si performanta versiune a sistemului de operare Android 4.2 Jelly Bean.Beneficiile acestui update sunt multiple: o interfata mai prietenoasa si mai intuitiva, acces rapid la aplicatiile importante prin posibilitatea personalizarii Lock-Screen-ului cu widgeturile preferate si viteza de operare mai buna. De asemenea, actualizarea de software aduce imbunatatiri la procesarea imaginilor, optimizarea procesarii audio, precum si o aplicatie de Update integrata pentru o viitoare actualizare de software mai usoara.

Noua versiune software aduce cu ea tastatura inteligenta cu functie Gesture typing si caracteristica Daydream, prin care utilizatorii isi pot transforma dispozitivul intr-o rama foto sau pot folosi modul de afisare de stiri atunci când, spre exemplu, se afla la incarcat. Procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei www.allview.ro.

Tableta Alldro 3 Speed Quad a fost lansata in luna aprilie 2013 si s-a impus rapid pe piata din Romania datorita caracteristicilor performante pe care le prezinta: puternicul procesor Quad Core, display-ul IPS de 9,7 inch cu rezolutie mai mare decat Full HD, respectiv 2048×1536 px si memoria flash de 16 GB care poate fie extinsa pâna la 32 GB printr-un card Micro SD. Totodata, Alldro 3 Speed Quad este prima tableta autohtona cu memoria RAM de 2 GB.

Alldro 3 Speed Quad poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul recomandat de 1.199 lei.

Mai multe detalii despre tableta Alldro 3 Speed Quad si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.