Supreme XL400QC
Stiri

Tableta Supreme XL400QC a primit un update care rezolva bug-urile

Supreme XL400QC

E-Boda a lansat o actualizare de software a versiunii Android 4.1.1 pentru tableta Supreme XL400QC. Noua versiune aduce o stabilitate mai mare a sistemului de operare si rezolva bug-urile semnalate in prima versiune.

E-Boda Supreme XL400QC a fost prima tableta romaneasca cu procesor Quad Core si display de 10.1”. Noul update de software optimizeaza modul de functionare a procesorului Quad Core, pentru a oferi utilizatorilor o experienta multimedia cu adevarat captivanta. Aplicatiile ruleaza mai fluid, utilizatorii putand sa îsi încerce îndemanarea cu cele mai complexe jocuri. De asemenea, noua versiune rezolva si o serie de bug-uri semnalate de utilizatori.

Update-ul previne blocare tabletei în aplicatii, in momentul in care aceasta iese din raza de acoperire a Internetului Wi-Fi. “Vrem sa ne asiguram ca utilizatorii nostri se bucura de cea mai buna experienta cu produsele lor E-Boda. De aceea, suntem atenti la nevoile lor pentru a ne îmbunatati serviciile constant,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. Noua versiune de firmware poate fi descarcata de pe site-ul www.e-boda.ro, din sectiunea Download, împreuna cu kit-ul de instalare.

Modelul lansat la finalul lunii aprilie a fost bine primit in randul utilizatorilor. Tableta Supreme XL400QC este dotata cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, memorie de 1 GB RAM si un procesor grafic MultiCore, pentru a face fata cu brio celor mai complexe jocuri si aplicatii, stocate in memoria interna de dimensiuni generoase, de 16 GB.

Carcasa eleganta, realizata din aluminiu si plastic pentru a rezista socurilor cotidiene, integreaza un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280 x 800, capabil sa redea continut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS ofera culori mai vii, o rata de contrast superioara si unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experienta de mobile gaming cu adevarat spectaculoasa, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere în 5 puncte simultan, permitand astfel gesturi complexe.