Console,  Stiri

Playstation Now se lanseaza acum cu abonamente lunare

IMG_0142-0.JPG

Pentru iubitorii de console si nu numai avem o stire interesanta! Sony va lansa Playstation Now luna aceasta pe baza de abonamente lunare.

Pentru cei care nu stiu, Playstation Now este un serviciu de streaming video ce iti da posibilitatea sa joci pe console noi gen Playstation 4 sau PS Vita jocuri mai vechi de pe platforma Playstation 3. Pe data de 13 Ianuarie Sony da startul noului serviciu Playstation Now ce va intra in functiune treptat, pe regiuni, cu posibilitatea de abonament lunar. Prima vizata fiind desigur America de Nord. De aici vor urma si celelalte regiuni pe masura ce sistemul functioneaza in parametrii normali.

Serviciul Playstation Now era disponibil pana acum, de cateva luni bune chiar, insa noutatea consta in aceste abonamente lunare. Partea buna a acestui serviciu este ca vei putea juca o gama variata de jocuri la un pret mic si totul foarte comod. Din aproximativ 100 de jocuri de PS3 poti alege sa joci ce doresti atata timp cat vei plati un pret lunar pentru Playstation Now. Astfel pentru 20$/luna sau 45$/3 luni avem acces la jocuri PS3 fara a face download la joc sau a instala patch-uri diverse, totul realizandu-se prin serverele Sony, cu conditia sa ai si o viteza sanatoasa la internet. Slava Domnului, nu ducem lipsa de asa ceva in Romania cu ajutorul RDS-ului!

Ca totul sa fie complet, Sony lanseaza si o tema speciala cu Playstation Now in mod gratuit, iar cei care o instaleaza pana pe 31 Ianuarie intra automat intr-o tombola la care pot castiga o subscriptie anuala la Playstation Now!

Ce mai astepti?