Xperia i1 Honami
Telefoane Mobile

Sony pregateste Xperia i1 Honami si un pablet gigant de 6.44 inch

Xperia i1 Honami

Potrivit unor surse, cei de la Sony au in dezvoltare un smartphone de top cu nume de cod Xperia i1 Honami. Fara a fi facute publice informatii oficiale pe marginea acestui subiect, Xperia i1 Honami va avea un ecran de 5 inch FullHD, o camera foto principal de 16 MP sau chiar de 20 MP, tehnologie Cyber-Shot si senzori Zeiss.

Xperia i1 Honami va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 800 de ultima generatie de 2,3 GHz, asistat de 2GB RAM si o baterie serioasa situata intre 2700 si 3000 mAh.

Totodata Sony Xperia i1 Honami va avea incorporata tehnologia audio Walkman(s-Master MX Digital Amplifier). Sony i1 Honami va fi lansat probabil in iulie, in China si isi va face simtita prezenta in magazine credem noi dupa prezentarea de la evenimentul IFA Berlin din 6-11 septembrie 2013. Pretul si tarile unde va fi disponibil Xperia i1 Honami raman necuoscute.

Totodata, japonezii de la Sony lucreaza si la un phablet cu un ecran gigant de 6.44 inch cu numele de cod Sony Togari care va fi la fel de subtire ca actualul Sony Xperia Z, adica 7, 9 mm, ce ar putea fi lansat in Japonia in luna iulie.

Cu siguranta, cei de la Sony doresc sa intre si ei in aria de telefoane gigant, dar va trebui sa tina pasul foarte bine alaturi de ceilalti adversarii de la Samsung si LG.