EF-200-400mm-L-IS-USM-FSL
Foto si Video

Canon a lansat obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

EF-200-400mm-L-IS-USM-FSL

Canon adauga o noua categorie gamei sale de obiective super-tele de inalta performanta si prezinta EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x pentru deja cunoscuta serie L.

Obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x are o distanta focala adaptabila de 200-400mm, cu diafragma fixa f/4, stabilizator optic de imagine 4-stop si, pentru prima data intr-un obiectiv disponibil pe piata, un extender 1.4x integrat. Toate aceste caracteristici transforma obiectivul intr-un echipament versatil, perfect pentru fotografii specializati pe fotografia de sport sau natura.

Cu un design robust din aliaj de magneziu, care ofera protectie in toate conditiile de mediu, si lentile cu straturi speciale, acesta este ideal pentru utilizarea mobila. Alaturi de cea mai inalta calitate optica, obiectivul ofera rezultate deosebite, chiar si in cele mai dificile conditii.

Mai aproape de actiune cu o calitate superioara a imaginii

Raza de actiune a obiectivului EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x este marita de convertorul intern 1.4x, care poate fi activat sau dezactivat prin apasarea unui buton, asigurând astfel extinderea distantei focale la 280 – 560mm – ceea ce permite fotografilor sa se apropie si mai mult de actiunea aflata la distanta.

Pentru a asigura o performanta superioara a fotografiilor, designul optic include lentile cu fluorit si dispersie ultra-redusa (UD), care ajuta la minimalizarea aberatiilor cromatice si eliminarea estomparii culorilor. Structura avansata antireflex, SubWavelength Structure Coating (SWC) si Super Spectra Coating (SSC) reduc, de asemenea, aparitiile fantomatice si palele luminoase. Pentru ca foloseste cea mai noua tehnologie optica, performanta imaginii nu este afectata atunci când se utilizeaza convertorul integrat.

Cu o deschidere fixa a diafragmei f/4, este posibila utilizarea declansatorului de mare viteza pentru a captura actiuni in ritm alert sau scene cu luminozitate redusa. Un stabilizator optic de imagine cu design nou ofera utilizatorilor un avantaj de 4stop-uri, in timp ce IS “Mode 3” stabilizeaza imaginile doar in momentul expunerii – asigurând ca fotografii pot realiza o panorama rapida, fara ca IS sa supracompenseze pentru miscare. Aceasta caracteristica este ideala pentru fotografii de sport care, de obicei, au doar o fractiune de secunda pentru a surprinde un subiect.

Focus puternic, flexibil

Obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x contine Motorul de focus Canon Ultrasonic Ring Motor ce ofera autofocalizare rapida si silentioasaa. Pentru cei care prefera sa isi ajusteze singuri focusul, comanda manuala full-time permite fotografilor sa focuseze manual atunci când folosesc AF. Modul Power Focus (PF) creste versatilitatea in timpul filmarilor cu EOS-1DC sau EOS-1D X si permite fotografilor sa obtina un efect pull-focus cât mai precis, la una sau doua viteze, prin simpla rotire a inelului de retragere a focusului si oprirea la o distanta predefinita.

Design de inalta performanta pentru cerintele profesionale

Creat pentru a raspunde cerintelor profesionale pentru o calitate superioara a imaginii si o gama versatila a zoom-ului, EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x ofera un design premium adecvat obiectivelor Canon L-series, renumite in industrie.

Sasiul dur, din aliaj de magneziu, asigura ca, in ciuda includerii extenderului 1.4x, greutatea obiectivului este similara cu cea a altor obiective cu aceeasi distanta focala. Tratamentul cu fluorit al lentilelor din fata si din spatele obiectivului diminueaza posibilitatea de depunere a prafului, in timp ce constructia antipraf si rezistenta la apa, permit fotografierea chiar si in cele mai dificile conditii meteo.

Perfomanta optica deosebita, versatilitatea, greutatea redusa si constructia dura, transforma acest obiectiv intr-un element esential din geanta oricarui fotograf de sport sau natura.

Principalele caracteristici ale obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x:

• Convertor 1.4x inclus, pentru marire suplimentara, acolo unde este nevoie
• Declanseaza in lumina scazuta, cu IS 4-stop
• Imagini de inalta calitate cu ajutorul acoperirii cu fluorit a elementelor optice
• AF rapid prin tehnologia USM
• Design robust pentru utilizare in cele mai dificile medii