Foto si Video

Noile camere JVC GZ-RX515 si GZ-R315 sunt rezistente la soc si apa

JVC

Lansate international la inceputul luni ianuarie JVC a adus astazi si in Romania noile camere JVC Everio Quad Proof.

Noua gama JVC a fost gandita sa faca fata oricarei situatii neprevazute ce poate aparea intr-o vacanta, fie ca e vorba de nisipul fin al plajelor, de temperaturile scazute de pe partie, de socuri accidentale sau de filmari subacvatice. Mai exact, camerele sunt rezistente la praf, la temperaturi extreme: intre -10 si 400 Celsius, la socuri: pana la 1,5 m si la apa: pot fi scufundate pana la 5 m. Cu atata libertate de miscare, filmele din vacanta familiei vor fi mai intense si mai dinamice. Mai mult, bateria interna performanta cu autonomie de 5 ore ofera utilizatorului mai multa mobilitate, fara a fi necesare baterii suplimentare. Stabilizatorul de imagine avansat A.I.S. ofera claritate imaginilor filmate in Full HD 1920×1080.

Modelele JVC QuadProof 2015 GZ-RX515 si GZ-R315 reprezinta combinatia perfecta intre duritatea si rezistenta unui action cam si performantele unui camcorder.

JVC GZ-RX515BEU: imagini clare si mobilitate sporita prin Wi-Fi

Bucurandu-se de toate avantajele gamei Quad Proof, varful gamei Everio, JVC GZ-RX515 este un gadget pe care te poti baza oricand, capabil sa inregistreze audio si video la calitate FullHD1920x1080 la o rata bit de 24Mbps, indiferent de conditiile meteo. Functiile sale speciale suprima automat zgomotul produs de vant, dar si stabilizeaza imaginea, indiferent de situatie. Iar lampa de iluminare automata asigura claritatea imaginii in orice conditii de luminozitate.

Ideal pentru vacanta, JVC GZ-RX515 are chiar si functie de transfer date prin Wi-Fi catre smartphone sau tableta pentru a urmari mai usor propriile productii cinematografice, dar si pentru un transfer mai rapid. Si pentru ca a fost special gandita pentru confortul familiilor, camera poate fi folosita inclusiv pentru monitorizarea activitatii celor mici, datorita capacitatii de a transmite pe smartphone sau tableta prin Wi-Fi, in timp real, imaginea pe care o inregistreaza.

Detalii tehnice JVC GZ-RX515:
o carcasa cu rezistenta cvadrupla
o senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate
o zoom optic 40x (zoom dinamic 60x)
o lentila HD Konica Minolta
o inregistrare la rata bit de 24Mbps
o filmare Full HD si fotografiere simultana la 2M
o inregistrare video progresiva AVCHD
o fereastra de prim-plan incorporata in display-ul cu imaginea generala si inregistrare timelapse
o stabilizator de imagine avansat (A.I.S.)
o lampa de iluminare automata
o functii WiFi
o baterie interna cu autonomie de 5h

Pret recomandat (TVA inclus): 1.999lei

JVC GZ-R315: usor de utilizat si accesibila

Tot din gama Quad Proof 2015, camera JVC GZ-R315 ofera beneficiile unei camere versatile, ce filmeaza FullHD1920x1080, se bucura de senzorul CMOS de 2,5M cu iluminare din spate si de bateria cu durata de viata de pana la 5 ore, avand in acelasi timp avantajul de a face fata intemperiilor, la un pret atractiv.

Detalii tehnice JVC GZ-R315:
o carcasa cu rezistenta cvadrupla
o senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate
o zoom digital 200x
o efecte speciale la inregistrare (video/statice)
o lentila HD Konica Minolta
o baterie interna cu autonomie de 5h
o filmare Full HD si fotografiere simultana la 2M
o inregistrare timelapse
o stabilizator de imagine

Pret recomandat (TVA inclus): 1.499lei