Tablete

Samsung a anuntat lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 3

samsung galaxy tab 3

Samsung continua cursa lansarilor, astfel gigantul  tehnologiei vine cu o noua tableta. Samsung a anuntat oficial lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 3, o tableta de mici dimensiuni. Aceasta tableta seamana foarte mult la design cu telefoanele din seria Galaxy S sau Galaxy Note. Samsung Galaxy Tab 3 are un ecran de 7 inch cu o rezolutie de 1024X 600, avand un processor dual-core de 1,2 GHz. Noua tableta are un spatiu de stocare de 8/16 Gb avand posibilitatea extinderii cu un card de memorie si 1 GB memorie RAM.

Samsung Galaxy Tab 3 foloseste interfata TouchWiz si ofera utilizatorilor doua camere, una principala de 3MP si una frontala de 1.3MP. Tableta ruleaza Android 4.1 si va fi disponibila din luna Mai cu versiunea Wi-fi, iar pentru doritorii de 3G, va fi disponibila incepand cu luna iunie, dupa cum au anuntat oficialii de la Samsung. Tableta are un acumulator de 4000 mAh care poate sustine utilizarea tabletei fara probleme. Samsung Galaxy Tab 3 este usor de manevrat fiind o tableta portabila, caracteristici cu care ne-au invatat déjà cei de la Samsung.

Pretul la care se va comercializa tableta Samsung Galaxy Tab 3 ramane necunoscut, dar sa speram ca va fi unul acceptabil.