Dell Latitude 12 Rugged Tablet
Tablete

Dell Latitude 12 Rugged prima tableta rezistenta

Dell Latitude 12 Rugged Tablet

Dell a prezentat astazi in Romania, noua tableta Latitude 12 Rugged.Este prima tableta Dell construita care ofera rezistenta in cele mai dure conditii de functionare. Alaturi de tableta Latitude 12 Rugged, din noua generatie de produse Dell construite pentru a rezista in cele mai dure conditii fac parte notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme si notebook-ul Latitude 14 Rugged.

Dell Latitude 12 Rugged Tablet 2

Tableta Latitude 12 Rugged este dotata cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci si o rezolutie de 1366×768 pixeli. Ruleaza Windows 8.1 si foloseste un procesor Intel Core M-5Y10c a cincea generatie care vine impreuna cu 4GB de memorie ram, optional se poate alege procesorul M-5Y71 care vine cu 8GB de memorie ram. Memoria de stocare cu care vine tableta este e 128 GB SSD dar la fel ca si la procesor ai posibilitatea de a alege intre o varianta de stocare de pana la 512 GB SSD. Tableta dispune de pana la 12 ore durata de viata a bateriei cu ajutorul celor doua baterii cu doua celule. Optiunile de conectivitate sunt realizate prin Wi-Fi cu standardul 802.11ac si Bluetooth 4.0. Confidentialitatea datelor este asigurata prin intermediul Dell Data Protection si al tehnologiilor Intel vPro si Intel TPM 1.2 disponibile.

Tableta dispune de o interfata durabila de andocare pentru extindere modulara a componentelor in functie de nevoi si de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol si tastatura. Coperta de tastatura full-size optionala pentru aceasta tableta dispune de lumina din spate RGB personalizabila si de un rating IP-65 in scop de protectie contra patrunderii apei si prafului.