Videoproiectoare

BenQ a lansat noile game de proiectoare pentru educatie, home entertainment si business

Benq proiectoare

BenQ lanseaza noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D si durata de viata a lampii de 6.500 de ore.

Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie, dar si de modul Blank Eco, de protejare a lampii atunci cand dispozitivul este in stand by.

Noile proiectoare pentru educatie interactiva

BenQ lanseaza in Romania o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educational, gama ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA si WXGA, cu o luminozitate de pana la 3.500 ANSI lumeni si o durata de viata a lampii de 10.000 ore. Proiectorul poate fi transformat intr-unul interactiv prin achizitionarea modulului dedicat care permite utilizarea a pana la patru pen-uri simultan. In acest fel, clientii fac economii eliminand costurile aferente achizitionarii unei table interactive.

Modelul BenQ MX822ST ofera proiectie 3D de la distanta scurta, la rezolutie 1024x768p (XGA). Proiectorul ofera optiunea conectarii la retea (LAN Control, LAN Display&Audio). Pentru a spori eficienta in mediul educational, proiectorul poate proiecta informatiile stocate pe un stick USB.

Gandit special pentru utilizarea in salile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevazut cu o serie de tehnologii si caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu dupa ce a intrat in stand by, datorita optiunii Instant Restart. Consumul de energie al lampii este redus la aproximativ 30% atunci cand proiectorul a intrat in stand by, avand un consum de 0,5W. Difuzoarele incorporate asigura un sistem complet pentru utilizarea in sala de clasa, fie ca e vorba de o prezentare interactiva sau de proiectia unui film educational.

Noua gama de proiectoare pentru mediul de business si educational

BenQ prezinta noua serie 7 de proiectoare destinate mediului de business si educational pentru sali de dimensiuni medii si mari, ce include modelele MX720, MW721 si MX722. Acestea dispun de tehnologia de proiectie DLP Link™ cu suport 3D din orice sursa de semnal 3D si sunt echipate cu lampi de pana la 4.000 de ANSI lumeni si durata de viata de pana la 6.000 de ore. Noile proiectoare pentru mediul educational si de business dispun de functiile LAN Control, pentru un management economic si centralizat de la distanta al tuturor proiectoarelor dintr-o cladire si LAN Display pentru a putea proiecta imagine si sunet de la orice calculator conectat la reteaua LAN a cladirii.

BenQ W750 – proiectorul 3D care transforma sufrageria in sala de cinema

Proiectorul BenQ W750 asigura, in confortul propriei case, calitatea imaginii intalnite la cinema, iar datorita celei mai noi tehnologii de proiectie DLP, ofera proiectii 3D dintr-o singura sursa de semnal, fara a fi nevoie sa utilizezi doua proiectoare perfect aliniate, asa cum se intampla la proiectiile 3D traditionale. Modul de redare 3D este accesibil pe un buton al telecomenzii si nu presupune alte reglaje sau setari avansate. Contrastul nativ de 13.000:1 ofera imagini clare si detaliate, chiar si atunci cand proiectia este una intunecata. Datorita posibilitatilor multiple de conectare, ce includ port HDMI, D-sub, Component Video, Composite Video, S-Video, audio in/out, proiectorul devine centrul distractiei de acasa, fie ca este conectat la un Blu-ray player, la consola, sau la set-top box-ul televizorului. Tehnologia SmartEco, cea mai eficienta tehnologie de protejare a mediului BenQ poate reduce consumul lampii cu pana la 70%, iar conform noilor norme ale Uniunii Europene consumul proiectorului in stand by este mai mic de 0,5W.

BenQ W770ST – Proiector Short Throw 3D Home Entertainment

Proiectorul BenQ W770 ST iti ofera bucuria imaginilor clare, cu o diagonala de pana la 7 metri, de la distanta scurta, datorita tehnologiei de proiectie Short Throw. Modelul BenQ W770ST reda imagini in format High Definition (720 p), cu o paleta de 1,07 miliarde de culori, in timp ce tehnologia 3D DLP ® Link™ te transpune in cea mai realista experienta 3D. Cu o greutate de numai 2,7 kilograme, proiectorul poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta, astfel incat sa va bucurati de experienta cinematografica in locul cel mai confortabil al casei. Difuzoarele de 10W asigura, impreuna cu sistemul special fara filtre de praf si tehnologia SmartEco, un cost redus de exploatare pe toata durata de functionare a proiectorului. Lampa, cu o luminozitate de 2.500 ANSI lumeni, are o durata de functionare de 6.500 ore in modul SmartEco care permite adaptarea automata a puterii lampii in functie de continutul proiectat. Astfel, luminozitatea si contrastul raman nealterate, iar imaginea afisata este perfecta.

BenQ Joybee GP3

BenQ Joybee GP 3, proiectorul LED wireless cu docking pentru iPhone

Noul proiector BenQ GP3, cu sistem de andocare pentru iPhone, este noul mini-cinematograf mobil, ce poate fi utilizat atat in prezentarile de business, cat si pentru a aduce un plus de distractie petrecerii, avand o greutate de numai 0,5Kg. Proiectorul dispune de optiunea Wireless Streaming, ce permite conectarea la orice sursa de semnal wireless (Windows, MAC, iOS, Android, smartphone, tableta, NAS, DLNA), astfel incat proiectia poate fi facuta instantaneu, odata ce dispozitivele au fost sincronizate.

Doua difuzoare de 2W, echipate cu tehnologia SRS WOW HD, asigura sunete de calitate, fara a mai fi nevoie sa conectati neaparat proiectorul la un sistem de sunet extern. Calitatea HD a proiectiei completeaza experienta de vizionare oferita de BenQ Joybee GP3. Cu ajutorul functiei Stream to Me, puteti proiecta direct din smartphone sau din tableta. De asemenea, noul proiector ofera posibilitatea de a proiecta imagini, filme sau documente direct de pe cardul SD sau stick-ul USB pe care acestea au fost stocate sau chiar din memoria interna a proiectorului.

BenQ Joybee GP3 este echipat cu o sursa de proiectie 3xLED cu luminozitate de 300 ANSI Lumeni, cu o durata de viata de pana la 20.000 de ore. Exista posibilitatea adaugarii si a unei bateria externe de 65W care asigura un plus de autonomie, pentru proiectii in cele mai neconventionale spatii.