Noutati

Canon extinde gama imageRUNNER ADVANCE cu doua noi multifunctionale

Canon imageRUNNER ADVANCE 500i

Canon anunta extinderea gamei de succes imageRUNNER ADVANCE prin lansarea a doua noi multifunctionale compacte alb-negru. Astfel, gama ofera o platforma unitara si versatila ce satisface nevoile pe care le presupune lucrul cu documentele in orice mediu de birou.

Functionalitati inteligente

Noile imageRUNNER ADVANCE 400i si 500i, pentru format A4, combina viteza mare de imprimare si posibilitatile de scanare premiate ale imageRUNNER ADVANCE intr-un design compact, ce ofera utilizatorilor fluxuri de lucru inteligente. Atat individual, cat si ca parte dintr-o retea de multifunctionale, noile echipamente dispun de capacitati unice de personalizare, lucru eficient cu documentele, management si control, plus securitate sporita.

Matthew Wrighton, Marketing Manager al Canon Europe: “Clientii nostri sunt intr-o tot mai mare cautare de solutii compacte de imagistica, ce ajuta grupurile presate de timp sa lucreze cat mai eficient, fara a-si pune problema securitatii, eficientei si controlului costurilor. Potrivit celui mai recent Office Insights Report, valoarea si costul au reprezentat cei mai importanti factori in procesul de achizitionare – 34% – al managerilor, urmate de fiabilitate – 20% si de calitatea produsului finit – 18%. Noile echipamente dispun de aceste calitati si chiar mai multe, oferind toate beneficiile platformei imageRUNNER ADVANCE intr-un design compact.”

Eficienta lucrului cu documente

Multumita platformei imageRUNNER ADVANCE MEAP si a aplicatiei web MEAP, noile echipamente compacte se integreaza in gama de software Canon premiata, oferind management de debit si flux de lucru puternice. De la personalizare simpla si autentificare usoara ca standard si pana la flux de lucru dinamic, de la un capat la altul, pentru automatizare si eficienta, imageRUNNER ADVANCE ofera o gama de solutii ce se potrivesc cererilor de business atat din marile corporatii, cat si din afacerile mici.

Noile imageRUNNER ADVANCE 400i si 500i suporta, de asemenea, lucrul mobil si flexibil, permitand utilizatorilor sa imprime de pe orice terminal cu acces Google Cloud Print, fie web sau prin aplicatie, sa scaneze si sa listeze de pe iPad, iPhone si de pe echipamente cu Android. Pentru organizatii mari sau pentru medii in care cererea este mare, platforma uniFLOW ofera fluxuri de lucru configurabile pentru scanare, ce folosesc tehnologii OCR si de compresie de varf pentru optimizarea lucrului in functie de nevoile consumatorilor. uniFLOW ofera utilizatorilor, de asemenea, o platforma sigura pentru imprimare de pe orice echipament catre orice multifunctionala conectata la retea.

Proiectate pentru eficienta, un touchscreen color mare, usor de folosit, de 17,8cm, retractabil, face ca operarea sa devina mult mai simpla. imageRUNNER ADVANCE 400i si 500i ofera viteze de pana la 40ppm, respectiv 50ppm, si o capacitate pentru hartie de pana la 2.300 de coli.

Securitatea si controlul costurilor, imbunatatite

Mai mult, noile modele ofera securitate scalabila, pentru a veni in sprijinul nevoilor tuturor organizatiilor, de la functii standard, precum autentificare inteligenta si control function-level, la optiuni sofisticate precum Data Loss Prevention. Functionalitatea unica a Canon, Universal Login Manager (ULM), ofera companiilor mici un control al accesului de nivelul celui intalnit in corporatii, fara a avea nevoie de un server. ULM ofera date complete despre utilizare si costuri per utilizator si optiunea de a aplica restrictii pe diferite niveluri de acces, pentru mai multa securitate si pentru costuri mai mici. Mediile cu cerinte mai mari pot accesa functiile de management de debit cu date centralizate si complete inclusiv prin platforma Canon uniFLOW, in care se regasesc functii avansate precum “DLP” si “rule-based routing”.

Management eficient al echipamentului

La fel ca la celelalte echipamente din seria imageRUNNER ADVANCE, aceste doua noi modele compacte pot fi administrate, monitorizate si reconfigurate centralizat, pentru a simplifica managementul “flotei” de multifunctionale si pentru a maximiza timpul de lucru. Capacitatile de control de la distanta pentru toner si plasarea comenzilor ofera posibilitatea companiilor de service sa scape clientii de povara mentenantei la birou, prin actualizarea si diagnosticarea de la distanta, ceea ce maximizeaza timpul de lucru.

Performante “verzi” de top

La fel ca seria premiata imageRUNNER ADVANCE A3, noile echipamente consuma mai putin de un watt in modul stand-by, sunt recunoscute Energy Star si au printre cele mai bune note TEC din industrie.

Matthew Wrighton adauga: “Noile Canon imageRUNNER ADVANCE 400i si 500i satisfac cererea tot mai mare a pietei pentru solutii de imagistica A4 de inalta calitate si extind portofoliul premiat al Canon. Cele doua noi modele consolideaza capacitatea Canon de a oferi solutii complete si personalizate companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu, prin cea mai larga oferta de produse de imagistica pentru birou de pe piata.”

Echipamentele imageRUNNER ADVANCE 400i si 500i vor fi disponibile incepand cu 1 mai 2013.