Stiri

iOs 7 – va merita asteptarea ?

iOS 7

Odata cu numirea lui Jony Ive ca manager in cadrul departamentului Apple care lucreaza la interfata iOs-ului, echipa care se ocupa de designul iPhone si cea care proiecteaza designul interfetei iOs au inceput sa lucreze impreuna.


Desi se cunosc foarte putine detalii despre iOs 7, dorinta lui Jony Ive este de a schimba felul cum arata acum interfata iOS. Desigur toate aceste modificari de schimba interfata actuala cu una moderna va dura mai mult pentru a o implementa.

Potrivit lui John Gruber care a scris despre iOs 7 pe site-ul sau personal – Daring Fireball – dezvoltarea noului iOS 7 a stagnat, iar pentru a ajuta la dezvoltarea noului iOS 7au fost adusi programatori de la OS X 10.9.

Daca este adevarat zvonul, nu ar fi prima data cand Apple a fost nevoit sa transfere programatori ca sa lucreze la iOS. In 2007, Mac OS X 10.5 Leopard a fost amanat timp de patru luni pentru a se asigura ca proiectul iPhone va fi gata la timp.Cu toate acestea nimic nu a fost confirmat de Apple in acest moment in ceea ce priveste programul de dezvoltare al iOS 7. Nici nu ne asteptam la prea multe detalii de la Apple, dar asteptam sa vedem cat de revolutionara va fi interfata iOs 7!