Gadgeturi

Amazon Kindle – Smartphone-ul pe care Amazon il pregateste de lansare?

amazon kindle

Dupa succesul pe care l-a avut pe piata tabletelor cu Kindle Fire devenind una dintre cele mai populare tablete, se pare ca Amazon lucreaza la un smartphone care va fi lansat anul acesta.

Zvonurile de anul trecut vorbeau de un smartphone cu ecran de 4.3 inch, dar conform ultimelor tendinte, smarphone-ul Amazon Kindle va veni cu un ecran de 4.7; informatia a venit din partea unui lant de furnizori de componente.

Se pare ca zvonurile legate despre lansarea smartphone-ului Amazon Kindle in cel de al II-lea trimestru nu se vor concretiza din cauza unei probleme aparute la platforma mobila.

Nu uitati ca toate aceste sunt zvonuri, cei de la Amazon nu au confirmat ca ar lucra la smartphone-ul Amazon Kindle. Totusi in caz ca cei de la Amazon vor lansa smartphone-ul Amazon Kindle  va fii interesant de vazut  daca  pretul va ramane cel care sa speculat cuprins intre 150 si 170 dolari si ce specificatii va avea.

Dar inainte de a incheia acest articol am reunit cateva stiri, pentru a vedea cand si de unde a pornit acest zvon:

Amazon va produce smartphone-ul Amazon Kindle

Primele zvonuri legate despre producerea unui smartphone de catre Amazon au inceput sa apara inca din 2011.

Smartphone-ul Amazon Kindle va avea un pret curpins intre 150 si 170 dolari

Spre sfarsitul anului 2011 intr-o nota trimisa catre investitori, Mark Mahaney, analistul de la Citigroup a spus ca retailerul online examineaza posibilitatea lansarii in 2012 a unui smartphone ce va avea un pret cuprins intre 150 si 170 dolari si ce va fi bazat pe platforma Android.

Foxconn va produce smartphone-ul Amazon Kindle

In iulie 2012 cei de la Bloomberg spuneau ca gigantul Foxconn care produce componete pentru Apple va lucra impreuna cu Amazon pentru a produce acest smartphone, sugerand ca retailerul doreste sa concureze cu telefonul iPhone al celor de la Apple si cu dispozitivele care ruleaza platforma Google Android.