Gadgeturi,  Stiri

Cu tastatura wireless Logitech K400 Plus iti controlezi si PC-ul si televizorul

Logitech K400 Plus_6

Logitech a lansat Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, o tastatura wireless cu care poti controla ecranul computerului personal pe televizor. K400 Plus functioneaza la o distanta de pana la 10 metri si dispune de un touchpad integrat, ce faciliteaza accesarea filmelor, show-urilor TV si a muzicii pe PC de pe canapea.

“Living-ul este un spatiu unde dorim sa ne relaxam, sa ne distram si sa comunicam cu prietenii si familia”, a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de periferice pentru computer in cadrul Logitech. “Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai usoara conexiunea PC-ului la TV si cautarea de continut pe Internet.”

Avand la baza populara tastatura Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus dispune de un touchpad integrat cu cursor de control ajustabil, o solutie compacta all-in-one (tastatura si mouse). Tastele de shortcut ofera acces rapid la volum si navigarea prin meniu, iar tastele-sageata intuitive ajuta la accesarea rapida a divertismentului digital.

Logitech K400 Plus_5

Conceput pentru living-urile moderne intr-un gri neutru, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus dispune de un design subtire care-o face usor de depozitat, in timp ce laturile rotunjite sunt extrem de confortabile. Bateriile preinstalate, cu o autonomie de 18 luni, ofera ore intregi de divertisment fara intrerupere.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus va fi disponibila din luna iulie la un pret de 44,99 Euro.

Logitech K400 Plus_2