Noutati

Toshiba lanseaza carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault

Toshiba

TOKYO, 27 februarie 2013 – Toshiba Corporation a anuntat de curand lansarea de carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault. Acestea vor oferi o platforma flexibila de stocare si de distribuire de continut HD.

SeeQVault este o tehnologie de protectie a datelor de ultima generatie, dezvoltata de: Toshiba Corporation, Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co. Ltd. si Sony. Licenta produsului este detinuta de NSM Initiatives LLC (NSM – Next Generation Secure Memory Initiative). Tehnologia aplica o autentificare bidirectionala bazata pe un identificator unic si pe PKI (Public Key Infrastructure – set de instrumente necesar dezvoltarii si folosirii certificatelor digitale), asigurand astfel securitatea datelor utilizatorilor. Tehnologia poate fi integrata in carduri de memorie si in dispozitive care pot sa citeasca astfel de carduri. NSM Initiatives LLC a inceput sa vanda licente pe 25 februarie catre producatorii de dispozitive si furnizorii de continut video.

SeeQVault ofera utilizatorilor acces la cel mai nou continut video, de-a lungul mai multor platforme. Cardul SeeQVault poate fi folosit pentru a reda continut HD intr-un smartphone, tablet PC sau televizor, asigurand in acelasi timp o securitate sporita a datelor.

Linia initiala de produse va contine carduri cu capacitati de 16 si 32GB, compatibile cu Ultra High Speed Bus I si U1 UHS. Toshiba va incepe trimiterea de produse sample in martie, comercializarea urmand a avea loc la sfarsitul anului 2013.