samsung
Noutati

Samsung lanseaza serviciul TV Discovery la Mobile World Congress

samsung

Serviciul permite consumatorilor sa gaseasca si sa vizualizeze continut de la mai multi furnizori cu ajutorul unui dispozitiv mobil Samsung, unui Smart TV sau a ambelor

Seul, Coreea – 21 februarie 2013 – Samsung va prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care ofera consumatorilor o modalitate mai rapida si mai usoara de a gasi si a viziona programe TV si continut video. Oferind recomandari personalizate si posibilitatea de a cauta in grilele mai multor furnizori de continut, TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele.

TV Discovery simplifica foarte mult procesul de cautare de continut prin integrarea si redarea informatiei in timp real de la mai multe surse, inclusiv video-on-demand, programe TV live sau servicii de continut online, cum ar fi YouTube. In timp, serviciul ofera si recomandari personalizate, bazate pe istoricul preferintelor utilizatorilor.

„TV Discovery permite utilizatorilor sa caute si sa vizioneze continut de la toti furnizorii nostri parteneri, indiferent daca este vorba de programe on-demand sau de emisiunile preferate ale clientilor”, a declarat Dr. Won-Pyo Hong, Presedintele si seful Media Solution Center. „Serviciul include, de asemenea, tehnologie pentru recomandari personalizate, care le permite consumatorilor sa «invete» serviciul preferintele lor personale. Cu cât acestia folosesc mai mult TV Discovery, cu atât mai relevante devin recomandarile pentru TV, filme si alte programe de divertisment on-demand. Mai simplu de atâta nu se poate.”

Serviciul poate fi folosit pentru gasirea si vizualizarea de continut pe televizoarele Samsung SMART sau pe dispozitivele mobile Samsung. TV Discovery poate fi folosit si pentru a transfera cu usurinta sau pentru a relua continut intre dispozitive conectate. In plus, serficiul permite transformarea unei tablete intr-o telecomanda universala cu ajutorul careia utilizatorii pot efectua cautari de programe TV live sau on-demand direct de pe dispozitivul mobil si sa vizualizeze selectiile pe Samsung Smart TV-ul lor.

Pentru inceput, TV Discovery va agrega continut de la Acetrax, Wuaki, MovieMax, FilmIn, Chili, Pathé si SF Anytime in tarile europene, iar in SUA de la Netflix si Blockbuster.

Printre caracteristicile TV Discovery se numara:
• Telecomanda universala: se conecteaza la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD si Blu-Ray playere, astfel incât utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-si gestiona optiunile de continut
• Recomandari personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandarilor personalizate
• Cautare avansata: Le permite utilizatorilor sa gaseasca filme, emisiuni TV si secvente video dintr-o singura cautare.
• Acelasi continut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor sa proiecteze continut de pe tableta pe televizor, sau invers.
• Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informatii despre programele urmarite si pot vedea ce au vizionat acestia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Serviciul TV Discovery va fi lansat in primul trimestru al anului 2013, in SUA, Coreea si 14 tari europene, printre care Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Spania pe toate seriile Samsung SMART TV, iar in al doilea trimestru al anului pe telefoanele mobile.