HP-Deskjet-Ink-Advantage
Noutati

Noile multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage

HP-Deskjet-Ink-Advantage

Printre noile caracteristici se numara posibilitatea de a imprima direct wireless fara a te conecta intr-o retea.

Bucuresti, 5 iulie 2012 — HP prezinta astazi un portofoliu extins de multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage, o gama noua de cinci modele care le ofera clientilor mai multe variante sa imprime la calitatea binecunoscuta HP, insa la un pret mult mai accesibil, prezentând si o serie de inovatii tehnologice cum ar fi posibilitatea de a imprima direct wireless fara a te mai conecta intr-o retea.(1)

Gratie noilor sisteme de imprimare Ink Advantage, HP transforma imprimarea la calitate profesionala intr-un proces mult mai accesibil pentru utilizatorii casnici si pentru companiile foarte mici, dându-le acestora posibilitatea sa imprime pâna la de doua ori mai multe pagini, cu acelasi cost..(2)

HP Deskjet 2515
• Multifunctionalul HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One face imprimarea, scanarea si copierea oricaror documente mult mai usoara, oferindu-le, in acelasi timp, utilizatorilor documente si imagini imprimate de calitate, la un cost de imprimare redus.

HP-Deskjet-Ink-Advantage-3525-si-5525
• Noile multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage 3525 si 5525 e-All-in-One includ optiunea de conectare HP wireless direct, care le permite utilizatorilor sa imprime direct de pe orice dispozitive mobile care beneficiaza de conexiune wireless, fara a necesita conectarea la reteaua wireless sau utilizarea unui router. (1)

HP Deskjet Ink Advantage 4615 si 4625 e-All-in-One
• Multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage 4615 si 4625 e-All-in-One le dau utilizatorilor posibilitatea sa imprime, sa scaneze, sa copieze, sa trimita sau sa primeasca prin fax orice documente, in timp ce isi reduc consumul de energie electrica cu pâna la 40% datorita optiunii de programare a perioadelor de timp de functionare. (3)

“HP este deja cunoscut pentru modul in care inoveaza constant in industria mondiala de imprimare si pentru ca le ofera clientilor o paleta larga de optiuni de imprimare. Portofoliul HP Deskjet Ink Advantage le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a imprima mai mult la un cost mai mic, fara a fi nevoiti sa faca nici un compromis in ceea ce priveste calitatea imprimarii sau fiabilitatea echipamentelor”, a declarat Irinel Ilie, HP IPG Romania Country Manager.

HP este prima companie din lume care lanseaza o serie de echipamente care le permit utilizatorilor sa imprime pâna la de doua ori mai multe pagini la acelasi cost (2). Noua linie de imprimante HP Deskjet Ink Advantage beneficiaza de o varietate de caracteristici interesante si ele au viteze de imprimare mai mari decât echipamentele din generatiile anterioare, acoperind nevoile oricarui tip de client.

Tehnologii in premiera
Multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage 3525 si 5525 e-All-in-One includ mai multe tehnologii care reprezinta o noutate absoluta pe piata, o dovada in plus a eforturilor companiei de a raspunde nevoii clientilor de a fi mai mobili si de a tine pasul cu tendintele de digitizare. Astfel, utilizatorii pot:
• Sa imprime cu usurinta de pe orice dispozitiv mobil ce beneficiaza de conexiune wireless fara sa necesite conectarea la o retea sau utilizarea unui router datorita optiunii HP wireless direct printing (1)
• Sa imprime de oriunde s-ar afla cu ajutorul HP ePrint(4)
• Sa scaneze documente si sa le trimita direct pe email fara sa mai necesite conectarea la un PC (daca folosesc echipamentul multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One)(5,6)

Multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage 3525 si 5525 e-All-in-One sunt disponibile in reteaua nationala de parteneri autorizati HP la pretul de 399 lei si respectiv 499 lei.(7) Ambele echipamente detin certificarea de utilizare rationala a energiei electrice ENERGY STAR® si pot reduce consumul de hârtie cu pâna la 50% prin posibilitatea imprimarii fata-verso automate.

Mai multe variante pentru o imprimare accesibila
HP prezinta cinci multifunctionale Deskjet Ink Advantage, care le ofera utilizatorilor o gama mai larga de posibilitati de a imprima la un cost accesibil. Acestea sunt:
• Multifunctionalul HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One este ideal pentru utilizatorii casnici care isi doresc un echipament compact si accesibil ca pret. Astfel, ei pot imprima, scana sau copia cu usurinta orice documente sau imagini cu ajutorul unui display intuitiv cu iconite si pot chiar modifica imaginile sau textul prin butoane de marire sau micsorare a acestora. In acelasi timp, studentii si elevii pot profita de acest echipament interesant pentru a crea proiecte educationale impresionante sau, si mai simplu, pentru a-i ajuta la temele de zi cu zi. Acest multifunctional este disponibil in reteaua nationala de partnereri autorizati HP la pretul de 259 lei (7)

• Multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage 4615 si 4625 e-All-in-One sunt ideale pentru utilizatorii de business care cauta un produs versatil, cu functii de imprimare, scanare, copiere si fax, ce le garanteaza, de asemenea, documente de o calitate exceptionala la un cost redus. Dispozitivele certificate ENERGY STAR® includ au alimentator automat pentru documente (ADF) cu o capacitate de 35 de pagini care le permite sa scaneze sau sa copieze mai rapid.

Cu ajutorul multifunctionalului HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One, utilizatorii care lucreaza in birouri mici pot imprima cu usurinta chiar si atunci când se afla in miscare, datorita optiunii HP ePrint, si pot transfera usor documentele sau fotografiile scanate prin retele wireless.(4,8) Multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage 4615 si 4625 e-All-in-One sunt disponibile in reteaua nationala de parteneri autorizati HP la pretul de 449 lei si respectiv 599 lei.(7)

Imprimare la aceeasi calitate exceptionala HP, dar cu costuri mai mici
Odata cu noile multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage, HP lanseaza si doua seturi de cartuse noi, HP 650 si HP 655. Un cartus original color HP 655 poate imprima pâna la 600 de pagini la un cost de doar 44 lei (7), garantând, in acelasi timp, documente si imagini de calitate profesionala. Sistemul inovator HP Ink Advantage le permite studentilor sa se remarce prin proiecte scolare iesite din comun, in timp ce firmele foarte mici au la dispozitie o solutie sigura de imprimare, cu un cost redus de functionare.

Fiabilitatea dovedita a multifunctionalelor HP Deskjet Ink Advantage le permite utilizatorilor sa reduca si costurile asociate reimprimarii documentelor deteriorate sau imprimate cu pete, a scurgerilor de cerneala si a cartuselor infundate – probleme care pot aparea in momentul utilizarii unor alte variante alternative in locul cartuselor originale.