Noutati

HTC LANSEAZA NOUL HTC ONE, O NOUA PERSPECTIVA ASUPRA SMARTPHONE-ULUI

HTC One

HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ si HTC BoomSound™ ofera o experienta nemaiintalnita la un terminal mobil

BUCURESTI – 19 februarie, 2013 – HTC, lider global in designul si inovatia in telefonia mobila, lanseaza, astazi, noul HTC One. Cu un design unic si carcasa unibody, noul HTC One dispune de functii precum HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ si HTC BoomSound™, inovatii HTC Sense® care reinventeaza experienta mobila si stabilesc noi standarde in telefonia mobila.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: “Consumatorii sunt, astazi, asaltati de un flux constant de stiri si informatii. Desi telefoanele mobile sunt mijlocul prin care consumatorii tin legatura cu cei dragi sau afla cele mai importante informatii, acestea nu au reusit pana acum sa tina pasul cu modul in care acestia le utilizeaza de fapt. O abordare noua si diferita este necesara, iar prin noul HTC One, este exact ceea ce am realizat: am reimaginat experienta pe un telefon mobil, plecand de la nevoile esentiale tocmai pentru a reflecta aceasta noua realitate.’’

HTC BlinkFeed: Un flux personalizat direct pe ecranul principal

In centrul experientei oferite de noul HTC One se afla HTC BlinkFeed. HTC BlinkFeed aduce cu sine o experienta indrazneata, care transforma ecranul principal intr-un flux continuu de informatii personalizate, precum noutati din social media, divertisment, lifestyle, stiri si fotografii. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa acceseze mai multe aplicatii pentru a fi la curent cu ultimele noutati. HTC BlinkFeed reuneste cel mai nou continut preluat din cele mai relevante si mai interesante surse pentru utilizator, totul intr-un singur spatiu, fara a fi nevoie de multe aplicatii sau site-uri.

Pentru a demonstra aceasta noua abordare dinamica, HTC va oferi acces catre continut local si international preluat din peste 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante conglomerate media, precum AOL si companiile sale media, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters si multe altele. Pentru mai multe informatii despre partenerii de continut HTC BlinkFeed, va rugam sa vizitati HTC Blog.

Camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe

Camera HTC UltraPixel redefineste modul in care utilizatorii fac fotografii si in care le distribuie. HTC Zoe ofera utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezolutie mare cu ajutorul noului HTC One. Aceste fotografii sau filme pot fi apoi vizualizate intr-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodata, HTC Zoe va crea in mod automat montaje video folosind acest continut, imagini si clipuri video cu muzica integrata, editate in mod profesionist, cu tranzitii si efecte speciale. Acestea pot fi remixate sau recreate si, apoi, distribuite cu usurinta in retelele sociale, prin e-mail sau prin alte servicii.

Pentru a realiza aceasta experienta, HTC a dezvoltat o camera foto speciala, care include un obiectiv cu diafragma f/2.0 si un senzor revolutionar cu UltraPixels, care retine cu 300% mai multa lumina decat senzorii traditionali ai unei camere de smartphone. Aceasta noua abordare aduce cu sine si o performanta importanta in cazul conditiilor de iluminare slabe si o serie de alte imbunatatiri ale calitatii fotografiilor si clipurilor video. Totodata, posibilitatea de a te autofotografia sau filma este doar la o atingere distanta, prin intermediul unei camere frontale cu unghi foarte larg, care permite capturi 1080p. Stabilizatorul de optic imagine cu mai multe axe pentru ambele camere asigura o filmare mult mai clara, atat cand este efectuata din miscare, cat si de pe loc. Camera HTC UltraPixel mai dispune si de o serie de alte caracteristici si efecte precum panoramare 360’, alipirea secventelor selectate sau posibilitatea de a elimina obiectele nedorite.

HTC BoomSound

Noul HTC One ofera si cea mai buna experienta audio dintre toate telefoanele mobile disponible astazi pe piata. HTC BoomSound lanseaza, pentru prima data in cazul unui telefon, boxe stereo frontale cu amplificator dedicat si un display HD impresionant, care conduc utilizatorul spre o experienta unica ce combina sunetul cu video, indiferent daca utilizatorul asculta muzica, se joaca ori vizioneaza clipuri;e preferate de pe YouTube™. Beats Audio™ este integrat intreaga experienta, pentru ca utilizatorii sa se bucure de un sunet bogat si autentic atunci cand asculta muzica preferata, vizioneaza clipuri pe YouTube sau daca se bucura de jocuri.

Inregistrarea HDR foloseste microfoane duale si procesare audio avansate pentru a capta un sunet clar, bogat, demn de o filmare HD. Conversatiile telefonice se aud perfect cu ajutorul HTC Sense Voice™ – acesta ridica volumul si calitatea sunetului in cazul conversatiilor in medii zgomotoase.

Design din metal, unibody

Cu un design din aluminiu, unibody, si un ecran de 4.7”, Full HD (1080p), noul HTC One are incorporat cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, Jelly Bean, si dispune de tehnologie LTE pentru o navigare rapida, intr-un pachet care combina designul premium si tehnologia de ultima ora.

Disponibil in culorile argintiu si negru, designul unibody elegant face ca terminalul sa fie usor si confortabil de manevrat si scoate in evidenta tehnologia unica a antenei HTC, care ii ajuta pe utilizatori sa obtina un semnal puternic. Ecranul rezista la zgarieturi, reduce reflexia luminii si dispune de o rezolutie impresionanta de 468ppi, oferind culori naturale si bogate.

Disponibilitate la nivel global

Noul HTC One va fi disponibil, prin intermediul a mai mult de 185 de operatori mobili si retaileri, in mai mult de 80 de regiuni si tari, incepand cu luna martie. Pentru mai multe informatii si pentru precomenzi, va rugam sa vizitati http://www.htc.com.